“EVO KAKAV JE DUŠKO PREMA MENI, VOLJELA BIH DA SE PROMIJENI, ALI…”: Karleuša otvorila dušu, ima samo 1 želju, a tiče se DUŠKA

Pjevačica Jelena Karleuša otkrila da sa “bivšim mužem” od kojeg se još nije razvela, živi u istoj kući

Pjevačica Jelena Karleuša, koja je ove godine na Instagramu napisala da se razvodi od supruga, fudbalera Duška Tošića, i da se preselila u vilu na Dedinju s ćerkama, otkrila je u intervjuu Kurir televiziji da i dalje živi sa “bivšim mužem”.

“Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vrijeme. U 2023. bih voljela da Duško promijeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje djece. Smatram da smo mi još uvijek u braku jer sam se ja, kao dijete razvedenih roditelja, uvijek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživjela kao neuspjeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osjećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno.Nažalost, Duško taj poriv i osjećaj nema u sebi”.

Pjevačica koje je prošle godine pjevala ispred Skupštine na dočeku Nove godine, otkrila je i šta misli o ovogodišnjim izvođačima.

“Ja sam rekla da, posle onakvog dočeka 2022. godine, od vatrometa, scene i svega ostalog što smo napravili, ne znam ko bi se usudio da nastupi ispred Skupštine, sem možda neki Kolibri da dovedu. I onda su pomirili to tako što su napravili jedan defile dječjeg programa ove godine. Meni se sviđaju izvođači Vojaž, Teodora, Nući, Gazda Paja… Za djecu stvarno super”.