ŠOK PREPISKA PRIJE ULASKA U ZADRUGU! EVO ŠTA JE OTKRIVENO O ANI, ZVEZDANOVOJ ŽENI: Ovo je napisala (FOTO)

ŠOK PREPISKA PRIJE ULASKA U ZADRUGU! EVO ŠTA JE OTKRIVENO O ANI, ZVEZDANOVOJ ŽENI: Ovo je napisala (FOTO)
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bivša nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana ostavila je Zvezdana i prije nego što je on uplovio u vezu sa Anđelom Đuričić, već dok su sijevale varnice između njega i Aleksandre Nikoli,ć prenose mediji.

U medijima isplivala je navodna Anina prepiska gdje se ona preko Zvezdanovog Instagram profila koji je otvorila, dopisivala sa prijateljima, ali i fanovima.

prepisku prenosimo u cijelosti:

– Mislim da su zatvoren prostor i oni oko njega doprinijeli tome. Ali se iskreno nadam da će ostati na ovome, sprdnji i zaj***nciji – napisao je Ani prijatelj na Instagramu.

– Prava ljubav nema cijenu. Uskoro ide mislim objava da ga žena ostavlja, jer je ovo televizija i sramota je, nema šanse, to znam da nije uradio konkretno, ali ovo ponašanje je gore od poljupca – stoji u prepisci, a onda su dopisivanje nastavili kroz nekoliko dana.

– Ana, izvini, je l’ istina šta sam pročitao? – upitao je.

– Jeste, druže. Ne mogu više, dosta me je obrukao, zaista ne dam na sebe. Prijatelj je bio na njenoj strani i Aleksandru nazivao pogrdnim imenima.

– Ali ona je pros*itutka, ološ. Razumijem te, ali mislim da ne bi spao na to dno. Treba da se udalji od onih dr**a, to stoji. Mislim da tu udjela imaju Miljan i Miki, ne mogu više da ispratim – napisao joj je.

– Nije samo zbog nje! Dosta stvari gledam tri mjeseca i ćutim. E pa, zato neće imati ženu. Pa nek ima harem. Miki ga je sto puta opomenuo da to ne radi, nijednom ga nije poslušao.

– Koji mu je onda ne znam, ali pravdam – zatvoren prostor, ali vjerujem da neće preći granicu jer su to sve pro*titutke.

ŠOK PREPISKA PRIJE ULASKA U ZADRUGU! EVO ŠTA JE OTKRIVENO O ANI, ZVEZDANOVOJ ŽENI: Ovo je napisala (FOTO)

– On je granicu već prešao jer daje povoda. On flertuje sa svima. Znaš koje je to poniženje. Gore od poljupca. Kad sam ja u pitanju, on zna da nema opuštanja. Opaliće ga šamar realnosti, samo ga puštaju da pogriješi – napisala je navodno Ana.

– Ma znam. Ponižava te sa pros*itutkom. Jer ova je dno dan. Znači, društveni talog i mulj moralni. To druženje sa tim ravama mu ne treba, tamo mu niko nije prijatelj, svako gleda svoje d*pe, a on to ne vidi – zaključio je navodni Zvezdanov prijatelj.

(Kurir)