EVO ŠTA JE ZVEZDANOV SLJEDEĆI KORAK! Ukućani se mole za Anđelin spas, hitno mora raskinuti sa Slavnićem!

Nenad Lazić, popularniji kao Neca TikToker, u Zadruzi važi za glavnu tračaru, a sinoć je o svemu mogao da porazgovara sa Drvetom mudrosti.

Najviše se osvrnuo na odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, u koji se sada umiješala i Maja Marinković. Iako je Zvezdanova supruga, Ana Ćurčić, i dalje na imanju, čini se da se potpuno povukla i da sada posmatra Slavnića samo iz “sjenke”:

– Mene ljubavni odnosi, najintresantniji mi je odnos Zvezdana, Anđele i Maje. Ja znam njegova 4 koraka unapred. Znao sam da će se pomiriti sa njom, ali sada je to sve rijaliti, on je veliki manipulator koji nema ni zanimanje, ni profesiju. Prokockao je sve ono vredno što je imao. U početku je možda bio zaljubljen u Anđelu, ali to nikada nije bila velika ljubav. To je unhappy sve na silu. Da ti posle svega prevariš svoju devojku sa Majom, za koju se zna kakva je, i nakon toga se pomirio sa Anđelom, mislim da je on teška lakrdija. Njemu je Anđela žrtva, nadam se da će se spasiti od njega kada izađe. Misli da je neki baja i glavna faca. Priča o svojim polnim organima, ne jezikom. Teška lardija – rekao je Neca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

– Mislim da Maji nije žao, ona ide glavom kroz drvo, njoj je bitno da se to sve snimilo. Nikoga njoj nije žao, ona gleda sebe. Anđela je imala priliku da se spase od Zvezdana nakon Maje, čak su je i roditelji podržali. Ona očigledno nikoga ne sluša, pokazalo se da je Zvezdan ne voli. Maja mi je, posle svega što se desilo, nula od rijaliti igrača. Nju nije žao ni similar sebe – kazao je Neca.

U video – prilogu pogledajte detaljnije: