Janjuš će biti DEBELO KAŽNJEN? U programu uživo uradio ZABRANJENO – Čeka se hitna reakcija

Janjuš će biti DEBELO KAŽNJEN? U programu uživo uradio ZABRANJENO – Čeka se hitna reakcija

On je svojim ponašanjem zabrinuo sve gledaoce i fanove rijaliti programa, a zatim naišao i na veliki broj osuda.

Sinoć je u “Eliti” bila napravljena žurka za sve učesnike, a kada je pjevačica zapjevala stihove koje su Janjuša doveli do sloma, potpuno je promij

Naime, u vidno alkoholisanom stanju, Janjuš izgovario teške riječi, bez pardona vređajući na nacionalnoj osnovi, što je izazvalo veliku osudu i bes javnosti.

– Beži, nosi se u pi*ku materinu i ti i Bosna… Je*em ti Bosnu! Mrš u pi*ku materinu! Čuj, u Bosnu – ponavljao je Janjušević, dok ga je Milena Kačavedna posmatrala.

U kazinu se u jednom trenutku zapjevala pjesma “Čaršija” koju izvodi bosanskohercegovački pjevač Aldin Kurić, poznatiji kao Al Dino, a bivši košarkaš reagovao je krajnje neočekivano tako što je počeo da vrijeđa i viče.

Janjuš je u posljednje vrijeme u jako teškom stanju zbog odnosa sa Aneli Ahmić. On je nakon učestalog spominjanja njenog bivšeg, Asmina Durdžića počeo da doživljava nervozne epizode zbog čega dolazi do naglih promjena u njihovom odnosu.

“Ološ bio i ostao”, “Moli se produkcija da izbaci ovog ološa”, “Kakav klošar”, “Čekamo njegovu kaznu”, “Hitna diskvalifikacija za Janjuša”, bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

http://