“Izbacio sam suprugu i dijete iz kuće…”

“Izbacio sam suprugu i dijete iz kuće…”

“Izbacio sam suprugu i dijete iz kuće evo četvrti dan kako sam u raju.

Nema više cike vriske buke nespavanja i konstantnog nabijanja nekakvog osjećaja krivice i to meni što masu puta zaboravim i da jedem kad dođem s posla nego odmah njoj pomažem, e pa nećeš više.

Ovo savjetujem svim muškarcima da urade a ne da budu šonje šonjave kao što sam bio ja i trpio 2 mjeseca takvo ponašanje.”

PROČITAJTE NEKE OD KOMENTARA NA OVU ŠOKANTNU ISPOVIJEST:

“Moj otac je mene jedinicu jedva dobio u 40-tim. Umjesto da cijeni to što ima, ponašao se prema meni i majci isto kao i ti. Majka je sve trpjela i u međuvremenu umrla. Ja sam se opametila i napravila plan odbrane. Kada mu padne napamet da me izbaci, kažem mu da slobodno to uradi i da ću se brzo vratiti sa policijom. Čitala sam mnogo o temi nasilja. Izdresirala sam sebe da budem staložena i oca da me se plaši. Ti si jedan samoživi skot i to će ti se obiti o glavu kad-tad.”

“Šta reći… Ovaj i da mu nacrtaš neće shvatiti. Osoba bez duše, bez empatije, razumijevanja i osjećaja za zajednicu. Vjerovatno će ostariti i umrijeti sam bez da ga iko pogleda, to je prosto zakon akcije i reakcije. Meni je u cijeloj priči žao samo djeteta.”

“Pa čekajmalo ti si napravio tu djecu..sta ih i ti nisi odgajao pa da nema cike i vike..pa nije ti ih općina dodjelila”

“Čekaj, isbacio si dvomjesečnu bebu na ulicu jer plače? Ti treba da goriš u paklu…”

“Dva mjeseca?!!, znači dijete ima dva mjeseca?”

“Ne znam da li je ovo istina, ali ako jest, javnih pozvala policiju i prijavila te za zlostavljanje”

(Izvor: Ispovesti.com)