PALO POMIRENJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ I FILIPA CARA! Oglasila se Aleks s jednom molbom, evo šta je poručila

PALO POMIRENJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ I FILIPA CARA! Oglasila se Aleks s jednom molbom, evo šta je poručila

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju javnosti svojim obraćanjem na TikToku upravo na dan početka nove sezone rijalitija “Elita”. Iako ne učestvuje u novoj sezoni, Aleksandra i dalje intrigira javnost svojim životom, posebno zbog misterije oko njenog novog emotivnog partnera, kojeg pažljivo skriva od javnosti.

Aleksandra je s fanovima podijelila novosti iz svog života. I dalje je jedna od najpraćenijih rijaliti zvijezda, a njene riječi su izazvale veliku pažnju.

  • Mislim da bi trebale neke stvari da se razjasne. Nisam imala snage jedno vrijeme da se uzbuđujem, ali zašto bih se povlačila i predavala? To nije opcija – napisala je Aleksandra na Instagramu, a potom dodala:
  • Molim sve moderatore na TikToku da uklone sve loše komentare o Filipu. Sve smo stavili po strani i našli zajednički jezik kao dvije odrasle i odgovorne osobe. Mi smo ipak roditelji jedne predivne djevojčice i smatram da nam javna prepucavanja nisu potrebna – napisala je Aleksandra u svojoj objavi nakon lajva.

Posebno zanimljiv detalj je misterija oko Aleksandrinog novog emotivnog partnera, kojeg vješto skriva od javnosti. Nedavna objava s novim partnerom izazvala je pometnju, a mnogi su pretpostavili da je u pitanju Filip Automotive, međutim, on je brzo demantovao te glasine.

Filip Automotive je nedavno podijelio emotivnu objavu na Instagramu, otkrivajući da je već dva mjeseca znao za Aleksandrino novo emotivno partnerstvo. Ova situacija je dodatno uzbudila javnost i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.