JANA PROZVALA SEKU I STOJU, EVO ŠTA SU JOJ URADILE, OVO JE STRAŠNO: Ovoj srpskoj pjevačici ZAMJERA OVO

Pjevačica Jana Todorović važi za miljenicu kolega koju svi vole da posjete na nastupima, na kojima pravi sjajnu atmosferu. Ipak, Jana nije u dobrim odnosima sa folk zvijezdama Sekom Aleksić i Stojom Novaković. Iako izbjegava ogovaranja i svađu, Jana je progovorila o sukobu koji ima sa dvije koleginice.

– Ovu sa kojom ne pričam (Stoju), poštujem, cijenim njen rad. Odjednom je prestala da se javlja. Da me boli ili mi je bitno, ja bih prišla i pitala kakav problem imamo. Ali, ja mnogo radim privatna veselja i ne mogu svi da mi skidaju kapu. To nekom zasmeta – rekla je folkerka i nastavila:

jana4

– Zasmeta i kakve pjesme pjevam, kako se postavljam prema ljudima ili što sam lijepa žena u skoro 50 godina. Šalim se – izjavila je pjevačica za Svet, a potom se osvrnula na situaciju u kojoj je Aleksićeva navodno uzela njene pjiesme.

– Ma, to je bilo i prošlo. Ne bih se vraćala na to. Više se i ne sjećam koje su sve pjesme bile, znam za “Iskoristi moje mane”, “Farbaću kosu plavu” i ne znam šta još bješe. To je sve bilo kod mene. Glupo mi je sad da pričam o tome. Ko je sad to uradio, ona ili njen menadžer, nije ni bitno, ali meni su pjesme uzete iako sam dala novac za iste.
– Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu. Tada me je sve to mnogo zabolelo jer ja nisam očekivala tako nešto – rekla je folkerka

Novi.ba/Telegrf