“NAJKVARNIJI POTEZ U RIJALITIJU!”: Ukućani dotakli najniže dno, razlog haosa Ana Ćurčić

“Kad nemaš šta da kažeš reklamiraj svinjsku paštetu!”

U Bijeloj kući je u toku izbor za najomraženiju osobu.

Nakon što je brutalno isprozivala Anđelu Đuričić, Zorica Marković upustila se u žestoku raspravu sa Ivanom Marinkovićem a razlog svađe bila je Zokina drugarica, Ana Ćurčić.

– Znači djevojka bez igde ičega, bez podloge dečko – insistirala je Zorica.

– Ovo je jako ružno loše i bezobrazno to je užas ja ne znam ikako te nije sramota ovog naroda da bude – dodao je Marinković.

– Bez igde ičega, bez pokrića bez stida i srama i bez poštovanja prema bilo kome. Ja baš ne volim sebe jer ja ne rasturam brakove i vanbračne zajednice, ne volim sebe jer se ne je**m i skačem po plafonu cijeli dan, ne volim sebe jer ne p***m ku****e, ne volim sebe jer ne s**am palčeve. Ona to radi jer voli sebe, a ja izgleda ne volim sebe jer to ne radim – rekla je Zorica.

– Ovo se zove najkvarniji potez u rijalitiju, ne znam kako te nije sramota, odvratna si. Ti više voliš Anu Ćurčić nego sebe – uzviknuo je Ivan.

– Dajem odgovor, jer je sinoć rekla da ja ne volim sebe, evo sve i da nije uradila ovo što je uradila još iz petice mi je bila uobražena. Ja molim narod da ne glasa za mene da idem kući jer povraća mi se od ovakvih go*a*a, ostaću uz Anu dok sam tu, a i kad izađemo dogovorili smo se da radimo posao – izjavila je Zorica.

– Ružno je i odvratno što ovo radiš – dobacivao je Ivan..

– Ma, ti ne voliš svoje dete! Kad nemaš šta da kažeš reklamiraj svinjsku paštetu -uzviknula je Zorica.

– Vrati teletu glavu, imaš veći listing nego Safet Sušić, pjesma za Zoricu bi bila “Moj dečko je golman, Moj dečko je golman”- pjevušio je Ivan.

Detaljnije u video prilogu.

Autopijac.rs