“Sam je prekinuo je komunikaciju sa mnom” Saša Popović otkrio sa kojim pjevačem NE RAZGOVARA pune 23 godine

Saša Popović otkrio sa kojim pjevačem ne razgovara pune 23 godine – “Sam je prekinuo komunikaciju sa mnom”.

Estradni ratovi nisu nikakva novost za domaću javnu scenu. Sukobi su blizu svakodnevni, a svaka javna ličnost nije u dobrim odnosima barem sa još jednom, ili dvije.

Saša-Popović Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Svađe na estradi nisu retkost, a mnoge su se odigrale pred očima javnosti. Tako Ceca Ražnatović već godinama ne razgovara sa Jelenom Karelušom i Draganom Mirković. Karleuša ne razgovara sa Darom Bubamarom, a sukob Vesne Zmijanac i Zorice Brunclik već je legendaran.

Popović je ipak nekako uspio da održi dobre odnose sa svima. Ili možda nije.

Nedavno je priznao da samo sa jednim pjevačem ne priča više od dve decenije, a ime će vas sigurno iznenaditi.

– Ne postoji niko. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno, on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u Zvezdama Granda – rekao je Popović nedavno u jednoj emisiji.

Miroslav IlićFoto: Srbija Danas

Inače, nedavno se pisalo da je Saša Popović odbio da bude kum Žiki Jakšiću na venčanju.
– Žika je iz šale pitao Sašu da li bi mu, ako se opet bude ženio, bio kum, na šta mu je Popović rekao da mu ne pada na pamet. Žika je prvo bio šokiran, a onda mu je Sale objasnio:”Doneo sam ti maler kad si se venčao sa Dajanom, nije potrajalo, pa neću opet da rizikujem” – rekao je nedavno za Svet izvor.