ŠOK SAZNANJE – Bivši zadrugar GANJA LJUDE ZA NOVAC: U dugovima je do guše – BIJEŽI iz grada u grad da ga ne nađu!

ŠOK SAZNANJE – Bivši zadrugar GANJA LJUDE ZA NOVAC: U dugovima je do guše – BIJEŽI iz grada u grad da ga ne nađu!

“Zaglibio je”

Bivši zadrugar Stefan Mihić poslije rijalitija je očigledno ostao bez para, te sada traži novac od svojih fanova preko društvenih mreža.

Naime, on se dopisuje i traži pare, koje nikome od njih ne vraća, pa zbog toga često mijenja brojeve telefona, ali i mjesta boravka.

Upravo zbog toga, dobio je batine od jednog čovjeka, pa je poslije lagao da je imao udes i da je tom prilikom zadobio modrice.

Kako se navodi, Stefan je slao jednom momku kojem je na zajam uzeo 150 evra pred dočeg Nove godine, navodno da ih potroši u kladionici. Nakon što mu je poslao novac, Stefan je sa njim prekinuo svaki kontakt – prestao je da mu se javlja i odgovara na poruke. Potom je Mihić počeo da objavljuje njihove prepiske i da tvrdi kako ga taj čovek ucjenjuje, prijeti, proganja i traži mu pare.

Podsjetimo, izvor blizak Stefanu nedavno je ispričao da se bivši zadrugar bavio kriminalnim radnjama i da je “nagrabusio”.

Stefan Mihić

Stefan je izmislio priču da neko u njegovo ime šalje poruke putem društvenih mreža i traži novac. On šalje i ganja ljude za pare, jer je zaglibio. Biježi iz grada u grad da ga ne nađu. Pretukli su ga i u Dubaiju zbog dugova, pa je i odatle pobjegao. Pokušao je da slaže da je povrede koje ima na licu zadobio u saobraćajnoj nesreći – objasnio je izvor.

 

 

Izvor: srbijadanas