MITROVIĆI IZBRISALI MILANA MILOŠEVIĆA ZAUVIJEK! Isplivala slika kao DOKAZ – nakon OTKAZA donijeli konačnu odluku

MITROVIĆI IZBRISALI MILANA MILOŠEVIĆA ZAUVIJEK! Isplivala slika kao DOKAZ – nakon OTKAZA donijeli konačnu odluku
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nedavno je kao bomba odjeknula vijest da je Milan Milošević prekinuo saradnju sa Pink televizijom. Nakon pet godina rada, rešio je da više ne bude dio projekta “Zadruga”.

O njegovom otkazu se dosta spekulisalo u javnosti, a nedavno se oglasio Milan i stavio tačku na sva nagađanja.

– Glavni razlog odlaska sa “Pinka” je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Donio sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Riješio sam i presjekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam donio najbolja za mene – rekao je Milan i dodao:

– Mnogo aspekata je uticalo, između ostalo od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živio samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osjetio sam da nisam dio te priče i da treba da odem. Projekat “Zadruga” sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija – istakao je Milošević. za “Blic”

Nakon Milanovog otkaza, dosta se spekulisalo o njegovom odnosu sa čelnicima Pink televizije, Milicom i Željkom Mitrovićem. Sudeći prema društvenim mrežama, nisu ostali u sjajnim odnosima.

Milan i dalje prati Željka Mitrovića na društvenom mreži Instagram, ali Veliki šef je doneo odluku da njega obriše.

Milica Mitrović, Milan Milošević