“MENSUR JE SUDIJA ZA TUĐE GREŠKE!” Karić ošurio po Ajdarpašiću – ovo mu ne oprašta

“MENSUR JE SUDIJA ZA TUĐE GREŠKE!” Karić ošurio po Ajdarpašiću – ovo mu ne oprašta

Osman Karić, otac Stefana Karića poznat je kao jedan od najjačih komentatora rijaliti formata iako nikada nije bio učesnik “Zadruge”.

On bez dlake na jeziku komentariše događaje kako unutar, tako i van imanja u Šimanovcima, o svakom učesniku ima mišljenje i ne dvoumi se da ga izgovori javno.

Osmanov posljednji stori na društvenoj mreži Instagram izazvao je veliku pažnju jer se tiče nekadašnjeg dobrog prijatelja njegovog sina, Mensura Ajdarpašića.

Foto: Instagram printscreen/karic_osman

– “Čovek je uvek advokat za svoje greške, a sudija za tuđe” – napisao je Osman na slici sa Mensurom.

Poznato je da su Stefan i Mensur posle zajedničkog učešća u “Zadruzi” ostali jako dobri drugovi. Ajdarpašić je bio gost u njegovoj kući na Zvezdari čak i kada je Karić bio u “Zadruzi 6” prošle sezone.

Foto: Youtube Printscreen/Pink TV

Međutim, Stefan se nedavno dotakao odnosa sa Mensurom u jednoj emisiji:

– Iskreno da ti kažem, nije mi se javio posle toga što mi se desilo i ispalo kako je ispalo. Očekivao sam da će da me pita: “Šta se dešava?” ili “Zašto si to uradio?”, video sam da je nešto na tiktoku pokušavao da pokrene tu temu, što nisam očekivao od njega, mislio je da će Miljana da skoči protiv mene. Dosta njih se ograđuje od mene i od prijateljstva, ali je dobro da se desi ovako nešto jer u takvim situacijama vidiš ko ti je pravi prijatelj, a ko ne – rekao je Stefan voditeljki “Pink” televizije.

Sudeći po slici koju je Osman objavio nema sumnje da je stao na stranu sina, i da ga isto ko i Stefana boli Mensurova izdaja.