Oženjeni zadrugar na korak da prevari svoju ženu, oglasila se i ona

Oženjeni zadrugar na korak da prevari svoju ženu, oglasila se i ona

Finale rijalitija “Elita” bliži se kraju, a odnosi među takmičarima su sve napetiji i prisniji.

Jedan od zanimljivijih odnosa je između rijaliti učesnika Nikole Lakića i Lejdi Di, a sada je supruga takmičara dala sud na tu temu.

– Već sam davala izjave na tu temu. Nikola i ja smo šest godina zajedno, to je veoma dug interval. Stvarno smo najbolji prijatelji i znamo sve jedno o drugom. U početku je bila priča za Mionu, a to nisam htela da komentarišem. Ja nisam ljubomorna osoba, ne držim ga na povocu. Nije prešao granicu, ako nešto uradi, radi sebi. Neke stvari mi se nisu dopale, ali na meni je šta ću mu reći. Uvek ću biti tu uz njega, zna da ću ga uvek podržati kao prijatelj, pa onda kao associate – rekla je Coka u emisiji “Pitam za druga”, pa prokomentarisala ples takmičara, koji je bio itekako prisan:

– Nismo imali situaciju da se ne odvojimo, to nam je možda greška. Možda je ovo dobro za naš odnos, možda raščistimo nešto. Imaćemo o čemu da pričamo. Nikola voli žurke, verovatno ga to ponese. Deluju mi prisnije nego što bi trebalo da budu. Nikola je lep muškarac, možda joj prija njegova pažnja. Da li se zaljubila, ne znam. Tu postoji granica, jer on ima ženu. Mi nismo par, koji bi to uradio na takav način. Rekao bi mi da se zaljubio i pružio ruku.

Evo šta Coka misli – da li bi Lakić htio da bude sa Lejdi Di, ako bi ona htjela:

– Moguće da bi, ali ona nije ništa za unhappy uradila. Mislim da i on razmišlja kao ja, ali neće da se to vidi. Mislim da je ovo ponašanje okej.

Podsjetimo, Lakić se proslavio učešćem u “Parovima”, gdje je i upoznao svoju sadašnju suprugu, a ovako je svojevremeno za domaće medije govorio o njoj:

– Ja sam nju osvojio na šarm! Proradio je neki fluid od pogleda upućenog njenog ka meni i mojeg ka njoj. Što bi današnji klinci rekli, osvojio sam je ”na foru”. Što se tiče vernosti, tu se ne donosi odluka… ja nikakvu odluku nisam doneo pa da sam zato veran, dodao je on.

(Telegraf.rs)