TRUDNA ANELI AHMIĆ IZNIJELA BRUTALNU ISTINU! Donijela nikad važniju ODLUKU, sve je SAOPŠTILA

TRUDNA ANELI AHMIĆ IZNIJELA BRUTALNU ISTINU! Donijela nikad važniju ODLUKU, sve je SAOPŠTILA

Na samom početku emisije “Pitanja novinara” pitanja su postavljena Aneli Ahmić.

Kakvi su utisci kad se malo sleglo i kad je prošlo par dana? – glasilo je njegovo pitanje.

Sve je bolje. Prvih par dana smo bili pod šokom, kako vrijeme prolazi sve nam je jasnije i bolje. Imam strah kako ćemo i da li će sve to napolju da funkcioniše. Ja sam uvijek govorila da imam neki dobar osjećaj kad gledam nas dvoje, ali imam strah, jer nije to mala stvar. Treba se nositi s tim, ja imam kćerku, treba da dođem za Beograd i da je upišem u vrtić. Treba da vidimo gdje ćemo da živimo. Što se tiče našeg odnosa uvijek postoji strah da li će to da opstane, ali ja nekako vjerujem. Ja sam u njega 100% sigurna kao muškarca koji će lijepo da se ponaša prema djetetu – govorila je Aneli.

Janjuš je rekao da bi volio da popriča sa Sitom i tvojom majkom, da li misliš da bi za sve što je izrečeno iskoristiti priliku da se izvini? – upitao je voditelj.

Sigurno, jer mu nije svejedno. On je svjestan svega, rekao mi je da mu je jako bitno kako će oni da reaguju i kako će da se ponašaju, da li će da ga prihvate. Rekao je on više puta da zaslužuje da im se izvini – govorila je Aneli.

Kako bi one reagovale? Da li će da non-public izvinjenje? – dodao je voditelj.

Ja poznajem svoju porodicu i mislim da će to da prihvate – odgovorila je ona.

Janjuš je rekao da mu smeta što pričaš sa drugima i što iznose svoje stavove i kako treba da slušaš samo njega. Na koga on misli? – upitao je voditelj.

Mislim da on misli na Lepog Miću, njega to mnogo nervira. Kad Mića komentariše ja kažem da on komentariše realne stvari, ali ja slušam njega i mene. Mi treba da slušamo jedno drugo, ali nikog trećeg – rekla je Ahmićeva.

Da li si razmišljala gdje ćete da živite? – dodao je Joca.

FOTO: PRINTSCREEN

Može da bude samo Beograd, on tu ima kćerkicu i logično je. Nekad možemo da odemo Dubravnik, Sarajevo, Prijepolje, ali moramo da se smjestimo da budemo da jednom mjestu – odgovorila je ona.