Zvanično TREĆA BEBA u ovoj sezoni “Elite”: nakon Milice i Aneli Ahmić, Bijela kuća bogatija za još jednu TRUDNICU

Zvanično TREĆA BEBA u ovoj sezoni “Elite”: nakon Milice i Aneli Ahmić, Bijela kuća bogatija za još jednu TRUDNICU

Rijaliti šou “Elita” postaje sve uzbudljiviji zahvaljujući intrigantnim dešavanjima, a trudnoće Milice Veličković i Aneli Ahmić dominiraju naslovima i privlače veliku pažnju gledalaca. Međutim, nisu jedine!

Ove godine stanari imanja u Šimanovcima donosi neočekivane preokrete i emotivne trenutke, koji drže publiku u neizvjesnosti i intrigama

Pored potvrđenih trudnoća Milice Veličković i Aneli Ahmić, nedavne spekulacije o trudnoći Stefani Grujić dodatno su podigle interesovanje i unijeli novu dinamiku u najgledaniji šou na našim prostorima.

Njen dečko i otac trenutno hipotetičkog djeteta, Danijel Dujković Munjez, koji je nedavno napustio Bijelu kuću, oglasio se, te priznao da mu je teško što ovakvu informaciju iščekuju razdvojeni.

On je zatim prokomentarisao to što se Lazar Čolić Zola otkako je Munjez napustio rijaliti stalno mota oko njegove djevojke, jer shvatio je da gaji velike simpatije prema njoj.

– Apsolutno njoj vjerujem, nemam drawback sa tim, ukoliko ja vidim da je prešla granicu neću je pljuvati i pričati loše stvari, već ću je sačekati, pa ću riješiti sa njom. Ja sam rekao da njoj vjerujem 100 posto, to što Zola pokušava, meni je to tužno. Uvijek nešto ostane nedorečen, vidim da gura neku priču. Neka puše 24/7 što se mene tiče, ali nije prešla granicu – rekao je Munjez za Pink.rs pa dodao:

– Volio bih da budem kraj nje, pošto joj ne kasni deset dana nego mjesec i po!

Podsjetimo, Milica je trudnoću uz Milana Miloševića potvrdila sredinom maja, dok je Ahmićeva obelodanila da je u blagoslovenom stanju prošli ponedjeljak, također uz voditelja “Elite” i take a look at za trudnoću.