RIJAD RAHMANOVIĆ ostao u šoku kada mu se prijatelj pred njim nabacivao njegovoj ženi: Evo kako izgleda supruga “Zvezde Granda”

RIJAD RAHMANOVIĆ ostao u šoku kada mu se prijatelj pred njim nabacivao njegovoj ženi: Evo kako izgleda supruga “Zvezde Granda”

Rijad Rahmatović je ispričao priču koja nije bila uopšte prijatna, a tiče se njegove supruge.

-Da se razumemo, ljubomore nema, ni sa jedne ni sa druge strane, jer jedno drugom vjerujemo bezgranično, ali to će biti naše prvo malo duže bračno odvajanje. Ali, nedavno mi se desila jedna zaista neobična ili hajdemo reći ružna situacija i to baš od prijatelja, koji je uz to još i oženjen- počeo je on priču pa nastavio:

-Moji prijatelji, hajdemo reći prijatelji pod navodnim znacima, zamolili su me da im pevam, ja sam pristao i sastali smo se baš prijateljski na vikendici u mestu Semešnica. Ti prijatelji su me uvek podržavali i bili su uz mene. Dok smo sedili i jeli, taj jedan od njih, mojih prijatelja, koji je oženjen, ima suprugu i dete, sedi pored mene i piše moj ženi. Dakle, u mother prisustvu joj se putem poruka „nabacuje“. Ali, nije računao na to, da će se meni moja supruga odmah javiti i da će mi poslati šta joj je on poslao.

 

– Mislio je da sam glup, naivan i mlad, te da će moja žena odmah „pasti“ na njegove poruke nabacivanja. Mislio je da će mu odgovoriti, da pristaje na sve. Ja imam suprugu kojoj verujem, a koja i meni veruje. To me baš šokiralo, da ti jedan prijatelj, koga sam smatrao pravim prijateljem, to može da uradi. Jesam mlad, ali nisam glup i naivan. Hvala mu što mi je pokazao ko je i kakav je, pa da konačno završim sa njim. Dakle dok sam sedio i pevao za prijatelje jedan od njih se udvarao i nabacivao mojoj supruzi. Ali, sve je to jedno negativno iskustvo više u životu. Neću ga imenovati, no siguran sam da će se prepoznati u ovom intervjuu. Hvala ti bivši prijatelju- rekao je on za “Categorical”.