MUŽ ŠEJLE ZONIĆ ZAPLAKAO PRED KAMERAMA! Otkrio koja se SIMBOLIKA krije iza pjevačicinog rednog broja

MUŽ ŠEJLE ZONIĆ ZAPLAKAO PRED KAMERAMA! Otkrio koja se SIMBOLIKA krije iza pjevačicinog rednog broja

Šejla Zonić pobijedila je u “Zvezdama Granda”, a njen suprug je pred samo finale poslao jaku poruku na društvenim mrežama i otkrio simbol broja 8 pod kojim se takmičila njegova supruga.

– Ja kao Šejlin suprug pozivam sve ljude na glasanje večeras, a posebno vas koji nikad niste glasali. Iskreno, ja sam glasao samo jednom u životu za Mirzu Selimovića, koi je pobedio. Šejla je pod rednim brojem 8, koji je i simbol beskonačnosti. Interesantno poklapanje. A pobijedit će onaj čija se publika najviše angažuje, sretno svim takmičarima, rekao je u videu.

Inače, Šejla je bila presretna kada je saznala da je ona pobjednik, a kamere su zabilježili i suze njenog muža, koji takođe nije mogao da sakrije sreću zbog njenog velikog uspjeha, te je zaplakao pred kamerama.

Armin i Šejla već dugo uživaju u ljubavi, a u maju 2022. godine izgovorili su sudbonosno „da“ na gala slavlju gdje su okupili članove porodice, prijatelje i kolege.

Šejlin suprug je policajac u Tuzli, a svoju uniformu sa ponosom nosi preko jedne decenije.

– Svaka kreativnost je dobrodošla u životu. Pomaže nam da budemo ono što jesmo. Od svoje devetnaeste godine nosim uniformu koja ne dozvoljava kreativnost. Imam dvanaest godina radnog staža u policiji – otkrio je Armin na društvenim mrežama.

Šejla je osvojila nevjerovatnih 132.014 glasova od ukupno 529.000, a tokom ovog takmičenja joj je mentor bila pjevačica Ceca Ražnatović.

Kurir/Blic