Oglasio se Šejlin muž zbog pobjedničkog koncerta: Poslao brutalnu poruku

Oglasio se Šejlin muž zbog pobjedničkog koncerta: Poslao brutalnu poruku

Armin Zonić, muž pobjednice 17. sezone „Zvezda Granda“, Šejle Zonić oglasio se danas i otkrio da li će biti pobjedničkog koncerta u Bosni.

Bijesan i razočaran zbog napada na njegovu suprugu Šejlu, Armin je poslao brutalnu poruku onima koji su iznijeli uvrede na njen račun.

Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gdje poznati i nepoznati profili vrijeđaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti. Šejla je u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke!– poručio je Zonić, a potom nastavio:

-Kao akademski muzičar u regionalnom takmičenju je predstavila Tuzlu, Sanski Most i Bosnu i Hercegovinu na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije ni bila rođena kada su se mnoge stvari dešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa!

Mnogi su iščekivali datum pobjedničkog koncerta pobjednice Šejle Zonić, međutim kako je njen suprug otkrio, za sada ga neće biti.

-Do unhappy nas niko nije kontaktirao od nadležnih, za pobjednički koncert u Tuzli, tako da postoji šansa da se ne desi. Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji i sretniji- zaključio je Šejlin suprug.

Podsjetimo, nakon Šejlinog trijumfa u „Zvezdama Granda“, pred našim kamerama govorili su i pjevačicini roditelji koji su napade na svoju kćerku doživjeli veoma bolno.

-Teško jako. Najteže je svakom roditelju kad mu neko nešto ružno kaže o njegovom djetetu. Imali smo strpljenja. Neka svako misli šta hoće, džabe mu. Ja nikad ne bih htio da gradim svoju karijeru, niti bih dozvolio svom djetetu da gradi svoju karijeru na tuđem nekome– rekao je Šejlin tata za Grand, nakon čega se pobjednicina majka rasplakala.

(Grand.rs)