KARLEUŠA SE OGLASILA O NOVOJ PJESMI CECE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: “Sahranila je Zvezde Granda, a tragic…”

KARLEUŠA SE OGLASILA O NOVOJ PJESMI CECE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: “Sahranila je Zvezde Granda, a tragic…”

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vrijedno radili na duetskoj pjesmi “Više od sreće” koja je ugledala svjetlost dana i oduševila mnoge. Ipak, jedna od njih sigurno nije Jelena Karleuša.

Pjevačici nije trebalo dugo da se oglasi, te je putem Instagrama objavila sočnu prepisku sa nn licem, u kojoj je popljuvala po Cecinovoj novoj pjesmi, ali i po pjevaču Željku Joksimoviću, a takođe je tema razgovora bio i Mihajlo Veruović Vojaž.

– Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno, onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo iza leđa. PS (Ne smijem da kažem ko mi je sagovornik, srušilo bi UN).

– Ne vrijeđaj Lexington, Tea T je za ovo grmilica. Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300%. A Ceca toliko loše izgleda, kao da joj neko uključio quick ahead na opciji za starenje. Da je pametna da to odmah obriše, sahranila je Zvezde Granda, Joksimovića i ne može jer je on ovde samogoastujući duh, ali Vojaža će vratiti u spe*matozoid – stajalo je u prepisci.

Željko i Ceca o saradnji su izjavili:

-Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je nevjerovatan profesionalac i izuzetno talentovana umjetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspjeli da stvorimo nešto posebno – rekao je Joksimović.

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

– Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pjevač, kompletan umjetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. ‘Više od sreće’ je pjesma koja nosi jaku emociju i vjerujem da će publika to prepoznati i zavoljeti – istekla je Ceca.

Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović,dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.