KOŠULJA MARIJE ŠERIFOVIĆ IMA JAKU SIMBOLIKU I tiče se njenog sina Maria

KOŠULJA MARIJE ŠERIFOVIĆ IMA JAKU SIMBOLIKU I tiče se njenog sina Maria

Marija Šerifović u emisiji “Amidži šou” pričala je o sinu Mariu, kao i iskustvo sa surogat majčinstvom, a ni majica koju je nosila u emisiji nije prošla ne zapaženo, pa ju je voditelj pitao da li print na košulji simbolizuje majku i sina.

– Jeste… Mario je smeđ! Jedno oko je plavo, drugo zeleno, nešto mu se te oči menjaju. Baka mu je imala takve oči – počela je priču Marija, a na pitanje kako se snalazi u ulozi majke rekla je:

– Sjajno, rekla bih! Možda je bolje da ja ne govorim o tome, već svi ovi ljudi oko mene i ove silne majke. Meni je sjajno, meni je tremendous! Imam jednu fotografiju iz Los Anđelesa, Mario ima možda 70 sati, ja ležim na leđima, prekrstila ruke i gledam ovako u njega i slušam Konstraktu “I šta ćemo unhappy?!” (smeh). Sve šale na stranu, stvarno uživam u svakom danu, svakoj sekundi i vazda mi zauvek nedostaje, to majke znaju tako da, požurimo – istakla je, a posebno je zanimljivo to da niko, dok Marija nije obelodanila da je dobila sina, nije znao na kakav se korak odlučila.

Marija se osvrnula i na to što je njeno iskustvo privuklo mnogo pažnje.