Veliki šef je jednim obavještenjem IZBACIO njega iz “Elite” – nevjerica vlada pred finale u Šimanovcima

Veliki šef je jednim obavještenjem IZBACIO njega iz “Elite” – nevjerica vlada pred finale u Šimanovcima

FInale se opasno približava, a svakom takmičaru je u interesu da ostane do te, presudne večeri, i izbori se za što bolji plasman. Na njegovu veliku žalost, za ovog takmičara žurka se prerano završila.

Kao i svakog vikenda, došlo je vreme da se jedan od učesnika oprosti od velelepnog imanja i napusti najgledaniji rijaliti šou program “Elita”.

Večerašnji nominovani su Bojana Pavlović, Miona Jovanović i Darjan Radomirović i Stanislav Krofak, a tenzije su bile na vrhuncu dok su čekali rezultate.

Kada je konačno stiglo vreme da se proglase rezultati, Darko je objavio da je zbog najmanjeg broja glasova publike rijaliti program morao da napusti Darjan Radomirović. Rezultati glasanja su pokazali sledeće: Miona Jovanović je osvojila najveći procenat glasova, ukupno 48%, što joj je osiguralo opstanak u šouu. Stanislav je zauzeo drugo mesto sa solidnih 39% glasova, a Bojana Pavlović je ostala u šouu sa 12% glasova. Nažalost, Darjan Radomirović je sa samo 1% glasova morao da se oprosti od svojih cimera i napusti imanje.

Ovaj dramatični preokret pokazuje koliko je bitno osvajanje podrške publike i koliko su igre važan deo taktike u borbi za ostanak u rijalitiju. Dok se Darjan pozdravljao sa ostalim učesnicima, emocije su bile vidljive, a gledaoci, sigurni smo, željno iščekuju da vide koga je to Radomirović postavio za ovonedeljnog vođu. Što je 13. jul bliži, nedelje su sve paklenije!