Favorit za POBJEDU napušta rijaliti “Elitu” sedam dana pred finale – produkcija potvrdila, A OVO JE RAZLOG

Favorit za POBJEDU napušta rijaliti “Elitu” sedam dana pred finale – produkcija potvrdila, A OVO JE RAZLOG

Ivana Šopić je po poslednji put u ovoj sezoni pročitala ko su nominovani po posljednji put u ovoj sezoni pred tremendous finale. Ovog puta je nominovano 4 favorita.

Sljedeće subote odigrava se tremendous finale Elite, a ove noći između subote i nedelje dogodilo se psolednje regularno nominovanje. Ulozi su nikad veći, a mnogi rijaliti učesnici želeleli bi da se dokopaju finala i izbegnu da ispadnu pred sam završetak. Ipak, pravila su pravila, te je Ivana Šopić otkrila koga je publika izglasala da ide direktno među one koji će se večeras boriti da ostane u Beloj kući još nedelju dana.

Podsetimo, odabrani ove nedelje izglasali Ivana Marinkovića i Bojanu Pavlović koji će se sa Miljanom Kulić naći u borbi za opstanak, došao je trenutak i da saznaju koji takmičar je dobio najmanju podršku publike.

Rezultat je 20-9 za Miljanu i ona ide u izolaciju -rekla je Ivana, pa dodala:

Odabrani su ove nedelje izabrali Ivana Marinkovića i Bojanu Pavlović -dodala je Ivana.

Od strane publike može da ustane Anđela Šparavalo, ona je ugrožena, zatim Nikola Lakić takođe, neka ustane i Teodora Delić koja ovo sigurno nije očekivala. Neko od vas troje ide u izolaciju, Nikola Lakić je nominovan od strane publike.

I Bojana i Nikola i Ivan i milajna spadaju u favourite za pobedu: Ko god od njih četvoro ispadne u nedelju, zasigurno je da će ispasti neko od favorita, što je i očekivano jer je vrlo malo ostalo do kraja.