Otkriveno gdje se nalazi Anđela Šparavalo nakon što ju je porodica IZBACILA IZ DOMA

Otkriveno gdje se nalazi Anđela Šparavalo nakon što ju je porodica IZBACILA IZ DOMA

Evo ko joj je pružio utočište nakon što je izabrala Bojanu umesto porodice.

Jedna od najkontroverznijih učesnica “Elite,” Anđela Šparavalo privukla je ogromnu pažnju javnosti zbog veze sa Bojanom Pavlović.

Njenoj porodici se to nikako nije dopalo, te su mesecima bili u sukobu.

Porodica Šparavalo ostavila je Anđeli pismo u kojem su je se odrekli i priložili pasoš, aludirajući na to da više nije dobrodošla u porodičnom domu.

Međutim, nakon Anđelinog ispadanja, njena majka Aleksandra Šparavalo uključila se u program putem telefonskog poziva i rekla ćerki da će doći po nju i odvesti je kući u Aranđelovac.

U emisiji “Finalno izbacivanje” sa voditeljkom Anom Radulović, Anđela je otkrila da ju je porodica ucijenila i naterala da bira između Bojane i njih. Izabrala je Pavlovićevu, zbog čega je protjerana iz porodičnog doma.

Pomoć joj je pružila bivša učesnica Stefani Grujić, koja ju je privremeno ugostila u svom domu, a sudeći po svemu, odlično se slažu.

Podsjetimo, Anđela Šparavalo je nedavno bila gošća u studiju kod Ane Radulović, te je tom prilikom progovorila o svom odnosu sa Bojanom Pavlović. Naime Anđela je emisiju počela sa jednom pričom, dok je poslije promijenila ploču.

Anđela je priznala da voli Bojanu i da ne može da priča suprotno od toga, iako su je roditelji ucijenili da mora da bira između njih i Bojane.

Upravo dok je Anđela Šparavalo pričala ove riječi, njena mama koja je ovo slušala onesvijestila se. Da li će Anđela poslije ovoga ponovo pormeniti ploču, ostaje nam da ispratimo.