Najprljavija tajna pobjednice Anite Stanojlović isplivala na vidjelo nakon finala – OVo nije uspjela da sakrije ni od koga

Najprljavija tajna pobjednice Anite Stanojlović isplivala na vidjelo nakon finala – OVo nije uspjela da sakrije ni od koga

U ranim jutarnjim časovima poznato Pinkovo lice, Dušica Jakovljević, podigla je Kruševljankinu ruku u ime trijumfalne pobede u “Eliti 7”.

Utisci povodom fešte koja se odigrala sinoć u Šimanovcima još uvek se nije stišala. Impresija je puno, a kako prolaze sati, neke teme se zatvaraju kao što su se zatvorila i vrata Bele kuće, dok se neke otvaraju i počinju da poprimaju ozbiljne razmere.

Majci malog Alekseja već je udarano na čast, poštenje i ženski integritet, ali jedan snimak otvorio je svojevrsnu Pandorinu kutiju kada je u pitanju Anita Stanojlović.

Evo o čemu je reč. Nekoliko dana pre finalne večeri na društvenim mrežama je poput virusa počeo da se širi snimak iz jednog hotela, gde se vidi Stanojlovićeva koja se uputila na sprat sa nepoznatim muškarcem.

Oni se zajedno penju, da bi Anita na kraju sišla sama, vidno opuštenija nego što je bila, a za njom ide i nepoznata muška osoba, koja je svoje nago telo zamotala samo u peškir.

Po snimcima se ne vidi jasno da li je u pitanju jedan muškarac, ili više njih ide sa Anitom u različite sobe.