Anita nakon pobjede u Eliti ogolila dušu i progovorila o Anđelu: EVO ŠTA JE REKLA O NJEMU

Anita nakon pobjede u Eliti ogolila dušu i progovorila o Anđelu: EVO ŠTA JE REKLA O NJEMU

Anita Stanojlović bila je gošća emisije “Intervju sa pobjednicom” gdje je iznijela prve utiske nakon finala, te otkrila da je vidjela Anđela prije ulaska u rijaliti, ali da tada nije ni sanjala da će ikada ući u vezu.

– Osjećaj je nevjerovatan, u šoku sam. Nadala sam se pobijedi, imala sam dečka koji me je podržavao i usmjeravao, očekivala sam pobjedu. Međutim, osjećaj kad te proglase pobednikom jje neverovatan. Nisam uopšte spavala, malo me je udario adrenalin ali polako ima vremena, bitno je da sam zadovoljna – rekla je Anita.

Na konstataciju Dušice Jakovljević da je Anita doživela veliki linč nakon svega sa Matorom i da se onda pojavio Anđelo koji ju je izveo na pravi put, pobednica je rekla da je Ranković bio njen anđeo, dok su je svi ostali, osim Miće osudili.

– Čak je bilo prozivanja i na “Rajskom ostrvu” kad je dotična ispala, Mića nije osuđivao jedini, da nije bilo Anđela verovatno bi davno bila kući i sa nulom na računu. Ja sam njega srela pre rijalitija, sedela sam sa Matorom u kafiću i rekla sam joj evo ti bivši drug, tada nisam mogla ni da sanjam da ćemo biti zajedno – rekla je Anita.

Mnogi su govorili da Anđelo nije ušao da bi Matora pokušala da se pomiri sa Anitom, ali Stanojlovićeva smatra da je Rankovićev ulazak nešto najbolje što je moglo da joj se desi.

– Videla sam u njegovim očima suze kad su me proglasili za pobednicu, toliko je bio srećan zbog mene, tada mi je bilo sve jasno – kaže Anita.

Stanojlovićeva je ispričala da je bivšu ženu Jovanu Tomić Matoru prijavila policiji i šokirala sve u studiju.

– Moj telefon je u Železniku, ne znam da li je Matora zapamtila šifru mog telefona. Njena majka koliko sam čula rekla da ću dobiti telefon ako je pogledam u oči. Samo taj Instagram mi je bitan, telefon kao telefon mi ne treba. Bila sam u MUP-u da prijavim. U mother telefonu je previše toga, imam društvene mreže od petog razreda osnovne, tu su poruke sa ocem mog deteta, mojim bivšim mužem. Privatne stvari, slike deteta, porodične, sve i svašta… Poruka za Mateu se plašim. Ne treba moje privatne stvari da čita ceo svet, kako mi se preti – kaže Anita.

Informer