Poznata imena DVA UČESNIKA “ELITE 8”? Najavljen specijalni ulazak u septembru, nikad jača sezona u najavi

Poznata imena DVA UČESNIKA “ELITE 8”? Najavljen specijalni ulazak u septembru, nikad jača sezona u najavi

Uveliko se nagađa ko bi od nekadašnjih učesnika mogao da uđe u narednu sezonu, a dvoje bivših zadrugara su odlučili da zagolicaju maštu.

Čelnica “Pink” televizije, Milica Mitrović, nedavno je objavila na Instagramu da se otvara konkurs za nove učesnike osme sezone rijalitija “Elita”.

U svojoj objavi, Velika šefica je pozvala sve zainteresovane da se prijave, ističući da je ovo jedinstvena prilika za sve one koji žele da postanu deo ove uzbudljive avanture.

Zadruga 8 Elita. Prijavite se za novu sezonu najspektakularnijeg rijalitija u regionu. Uz kratku biografiju, obavezno priložite kontakt telefon, fotografije i kratak video – stajalo je u objavi direktorke zabavnog programa Pinka.

Uveliko se nagađa ko bi od nekadašnjih učesnika mogao da uđe u narednu sezonu, a Osman Karić i Ermina Pašović zagolicali su maštu fanovima rijalitija, koji su odmah zaključili da će ih od septembra gledati u “Eliti 8”.

– Čiča Mića još malo gotiva priča. Mnogi nas kude, a u septembru će da se čude, a i izlude. Sudija, sviraj kraj, idemo iz ovog pakla u raj – napisao je Osman Karić uz fotografiju sa Erminom Pašović.