DISKVALIFIKOVANI takmičar se vraća u Elitu 8 – produkcija je riješila da mu sve oprosti: Ovo se čekalo

DISKVALIFIKOVANI takmičar se vraća u Elitu 8 – produkcija je riješila da mu sve oprosti: Ovo se čekalo

Iako je diskvalifikovan nepuna dva mjeseca nakon završetka sedme sezone, bivši rijaliti učesnik tvrdi da se vraća na velika vrata.

Datum “Zadruga Elite 8” još uvijek nije određen, ali u javnosti se spekuliše ko će sve učestvovati u novoj sezoni.

Konkur je odavno raspisan, ali pored novih učesnik očekuje se, kao i prethodnih sezona, da brojni takmičari ponovo svoje učešće.

Kako se Blic piše, u Elitu 8 ulazi ponovo Danijel Dujković Munjez.

– Spreman sam kao zapeta puška i jedva čekam da uđem, a produkcija me je ispoštovala maksimalno. Kad uđe ide jako veliki fuel i to je to – rekao je on, a onda se osvrnuo na diskvalifikaciju u poslednjoj sezoni “Elite”.

-Što se tiče toga nikada sebi više ne bih dozvolio da imam fizički kontakt, a prvu godinu sam došao do izražaja što se tiče tih stvari i znam što sam to radio. Nikada više u životu ni na koga ne bih digao ruku.

Munjez je bio poznat po svom agresivnom ponašanju prema dosta fizički slabijem takmičaru Urošu Stanića. Produkcija ga je jednom prilikom kasnila oduzimanjem čak tromesečnog honorara.

Munjez je diskvalifikovan u maju
Veliki šef je u maju ove godine poslao pismo učenicima Elite na adresu Bijele kuće, pa im je to pismo pročitao ovonedeljni vođa Ivan Marinković.

– Draga Elito, ovim Vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan i da će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Television Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru – glasilo je pismo Velikog šefa.