“DEČKO IZ PUBLIKE MI POKAZUJE NOVAKA, A MOJA FACA…” Milica Pavlović pokazala šta joj DESILO NA NASTUPU, pa se obratila Đokoviću

“DEČKO IZ PUBLIKE MI POKAZUJE NOVAKA, A MOJA FACA…” Milica Pavlović pokazala šta joj DESILO NA NASTUPU, pa se obratila Đokoviću

Srbijanska pjevačica Milica Pavlović vatreni je navijač srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, a pred svaki meč pruža mu podršku.

Sinoć je Milica na svom nastupu doživjela neobičnu situaciju zbog koje se zabrinula. Novak Đoković upravo igra finale na Olimpijskim igrama sa Karlosom Alkarazom (Carlos).


Sa nastupa. Screenshot

Podršku teniseru Đokoviću pružila je Milica i povodom današnjeg meča.

– Dečko iz publike mi pokazuje sliku Novaka i Alkaraza i uz to neku tabelu, pogledajte moju facu kad sam pomislila na tren da sam permutovala dane, vrijeme finala i njihovog meča, napisala je Milica i stavila emotikone koji plaču od smijeha, a onda nastavila:

– Ljudi moji, ne samo danas u finalu, nego od kada se rodio, Bathroom je Novaku predodredio da bude najveći ikada teniser. Danas pratimo finale punog srca, što takav čovek hoda ovim prostorima i dolazi iz Srbije, sa Balkana… Novače uz tebe smo – poručila je.


Dečko pokazuje poruku Milici. Screenshot

Novak se u finalu bori za zlatnu medalju sa Karlosom Alkarazom, a nakon što se plasirao u finale obratio se putem društvenih mreža emotivnom porukom.