“Čujem nešto o njemu, vidim ga…” Poslije SEDAM GODINA, Luna progovorila o velikoj ljubavi sa Slobom

“Čujem nešto o njemu, vidim ga…” Poslije SEDAM GODINA, Luna progovorila o velikoj ljubavi sa Slobom

Fanovi rijalitija i dalje se dobro sjećaju mnogima omiljenog para iz “Zadruge 1”. Naravno, u pitanju su Luna Đogani i Sloba Radanović, koji su svoju vezu započeli pred kamerama uprkos tome što je pjevač tada bio oženjen Kristinom Kijom Kockar.

Njihova ljubav izazvala je ogromnu pažnju javnosti, a par nije uspio da izdrži pritisak i prebrodi sve prepreke, pa su se ubrzo rastali.

Luna je danas udata za Marka Miljkovića, sa kojim je vezu započela takođe u “Zadruzi” ali u drugoj sezoni, i sa kojim danas ima dvije kćerkice, Miju i Lanu.

Marko Miljković, Luna Đogani / Izvor: Instagram printscreen/marko.miljkovic

I Sloba je sada u srećnom braku, a sa Jelenom je prošle godine dobio sina Damjana.

Sloba Radanović, Jelena / Izvor: Srbija Danas

Iako je od veze Lune i Slobe prošlo sedam godina, javnost i dalje zanimaju detalji njihovog odnosa, koji danas zapravo i ne postoji. Đoganijeva je nedavno prilikom gostovanja u emisiji “Amidži šou” spomenula Radanovića, otkrivši da se ponekad sjeti Slobe, ali kako je on poznata ličnost, to ne treba da čudi jer ga viđa svuda.

– Pazi unhappy, ima dva onako… Da li se nekad setiš Slobe – pročitao je Amiždić pitanje za Lunu.

Luna i Sloba / Izvor: Television Pink Printscreen

– U kom smislu? Kao emotivno? Ne – odgovorila je Luna.

– Iskreno, naravno da te ne lažem. Vidim ga na TV, čujem nešto da, on je poznata ličnost. Čovek je pevač, ali neka emocija ružna ili lepa, ne postoji, ne – rekla je jasno Luna, piše sd.rs.