Tik prije početka rijalitija, Anđela Đuričić pokazala NJEGA – “On je moj…”

Tik prije početka rijalitija, Anđela Đuričić pokazala NJEGA – “On je moj…”

Oduvek je znala kako da privuče pažnju.

Iz dana u dan nova sezona rijalitija “Elita” je bliža, a uzbuđenje povodom novih ukućana raste iz dana u dan. Spekulacije o potencijalnim učesnicima već su počele da kruže društvenim mrežama, a Zvezdan Slavnić je dodatno uzburkao strasti objavom da su pregovori u toku.

S obzirom na to da je njegova bivša partnerka iz “Zadruge 6”, Anđela Đuričić, viđena s Lepim Mićom, postoji velika mogućnost da će se njih dvoje ponovo sresti na istom mestu gde su započeli svoju vezu, koja je završena jako haotično.

Međutim… Crnogorka je apsolutno sve intrigirala svojim objavama putem društvene mreže Instagram. Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako se “zdravi” sa muškarcem, što je odmah probudilo plodonosnu maštu svih koji njen sadržaj prate. Ipak, ona je u istom storiju stala na put svim spekulacijama.

– On je moj brat – pisalo je na engleskom jeziku.

Potvrđena nova učesnica

Direktorka zabavnog programa TV Pink i supruga Željka Mitrovića, Milica Mitrović na svom Instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu “Elite” u toku.

Ona je, takođe, nedavno objavila i najavu za nikad spektakularniju rijaliti sezonu.

Nedavno je produkcija otkrila ime i prezime prve učesnice “Elite 8” i reč je o Ivani Kaneški, a sada je poznato ime i prezime i druge učesnice “Elite”.

Aleksandra Vučenović je dvadesetpetogodišnja devojka koja je inače fotomodel iz Zemuna.

Završila je Grafičku školu, a odmah posle srednje škole zaposlila se u kancelariji za adaptaciju stanova i to joj je bio prvi posao, a sada je spremna za novo iskustvo i avanturu u novoj sezoni “Elite”.