Takmičar “Elite” hospitalizovan, razlog će vas kompletno skandalizovati (FOTO)

Takmičar “Elite” hospitalizovan, razlog će vas kompletno skandalizovati (FOTO)

Uroš Stanić, koji je postao poznat prilikom učešća u rijalitiju “Elita”, i dalje privlači pažnju javnosti i nakon završetka šoua.

Najnovija objava na njegovim društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju jer su se na fotografijama vidjeli tragovi anestezije nakon što je prošao kroz estetsku intervenciju.

Aneli Ahmić / Izvor: Instagram printscreen/aneli_ahmic_official

Uroš je odlučio da koriguje svoje usne i još neki dio lica, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Slično tome, i Aneli Ahmić, još jedna učesnica “Elite”, podvrgla se estetskim korekcijama. Iako su fotografije njene transformacije izazvale veliku pažnju, detalji o promjenama koje je napravila još uvijek nisu otkriveni. Ova praksa estetskih zahvata među poznatim ličnostima postaje sve češća, posebno u kontekstu sticanja popularnosti i uticaja na društvenim mrežama.

Takođe, Slađa Lazić je promijenila svoj lični opis nakon izlaska iz “Elite” i najavila da je ovo tek početak njene transformacije, što može značiti da ćemo u budućnosti možda vidjeti još iznenađujuće promjene u njenom izgledu, piše sd.rs.