KRUŽE PRIČE DA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VIŠE NIJE DIO PINKA! Voditeljka se hitno oglasila i bijesno poručila: Dušmani…

KRUŽE PRIČE DA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VIŠE NIJE DIO PINKA! Voditeljka se hitno oglasila i bijesno poručila: Dušmani…

Već neko vrijeme po gradskim kuloarima kruže priče da je voditeljka Dušica Jakovljević više nije dio ružičastog jata, zbog čega je morala hitno da se oglasi.

Naime, mnogi pitali gde Dušica nalazi i zbog čega je nema kraj malih ekrana, a sada je konačno misterija riješena.

foto: Printscreen/hajp

– Vratim se ja tako u Beograd sa letovanja i zatekne me informacija da je neko nekako sa mog instagram profila uklonio moje radno mesto, zapravo moju kuću. Već su počele spekulacije da li sam ja još na Pinku ili ne. Dušmani, džaba se radujete, hvala onima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće. Tek vam pripremamo razne novotarije, nisam išla da odmaram, nego da pripremam sve ono što vas čeka u novoj televizijskoj sezoni. Tu smo i ne razdvajamo se više – rekla je Dušica u video snimku.

Podsjetimo, Dušica je nedavno otvoreno govorila o prekidu saradnje sa čelnicima “Hajp” televizije.

– Istina je da smo se razišli, da li sam dala ili dobila otkaz najmanje je bitno. Razišli smo se u prijateljskim odnosima, to slobodno mogu da kažem.Uzela sam neplaćeno odstustvo mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila – poručila je za medije Dušica.