Još dvoje potpisalo ugovore za “Elitu 8” – od septembra nas očekuju nenadani učesnici u Šimanovcima

Još dvoje potpisalo ugovore za “Elitu 8” – od septembra nas očekuju nenadani učesnici u Šimanovcima

Željko i Milica Mitrović obećali su da će nova programska šema, koja startuje u septembru na televiziji “Pink”, donijeti pravo uzbuđenje za sve kraj malih ekrana.

Pored povratka nove sezone “Elite 8”, na male ekrane stiže i dugo očekivana i priželjkivana rijaliti poslastica “Farma”.

Mitrović nije samo nastavio sa starim sezonama, već je potpuno rebrendirao rijaliti. Izgrađen je potpuno novi studio, sa ambijentom smještenim u srednji vijek. Prema snimcima koje smo vidjeli, otvoreni studio uključuje oronulo selo i dvorski kompleks, stvarajući autentičnu srednjovekovnu atmosferu, piše sd.rs.

Iako detalji novog koncepta još nisu u potpunosti otkriveni, pretpostavlja se da će učesnici biti podijeljeni u dvije grupe: plemstvo i srednjovekovni paori. Ovaj inovativni pristup obećava zanimljive dinamike i izazove za takmičare, kao i osvježavanje sadržaja za gledaoce.

Dok se još uvijek spekuliše o novom konceptu popularnog formata “Farma”, pažnja se preusmjerava na nove takmičare u Beloj kući. Postoji mnogo pretpostavki, dok Milica Mitrović, kreativna direktorka “Pinka”, informacije daje “na kašičicu”.

Nedavno je produkcija otkrila da je prva učesnica “Elite 8” Ivana Keneški, a sada je poznato ime i druge učesnice. Aleksandra Vučenović, dvadesetpetogodišnja fotomodelka iz Zemuna, biće dio nove sezone. Ona je završila Grafičku školu i odmah nakon srednje škole zaposlila se u kancelariji za adaptaciju stanova, što je bio njen prvi posao. Sada je spremna za novo iskustvo i avanturu u “Elite”.

Lista se polako produžava, a pored Keneški i Vučenovićeve postoje indicije da će se u Šimanovce useliti i Slađa Lazić Poršelina, kao i pomalo zaboravljena nekadašnja učesnica “Zadruge”, Mina Vrbaški.

Ipak, izgleda da to nije sve što je ružičasto jato produkcije pripremilo za publiku! Aneli Ahmić i Uroš Stanić, bivši učesnici “Elite”, posljednjih dana provode dosta vremena u dobro poznatoj zgradi na Dedinju.

I dok jedni to tumače kao pripreme za emisije “Narod pita”, mnogi komentarišu kako ovaj dvojac sprema podlogu za učešće u osmu sezonu najgledanijeg rijalitija.

Ništa još uvijek nije potvrđeno, te nam do početka sezone sve ostaje kao spekulacija.