“ĐANI JE TE VEČERI DOŽIVIO SUDBINU SVIH SPONZORUŠA SA SPLAVOVA” Voditelj izjavom napravio šou u studiju: Meni ga je žao!

“ĐANI JE TE VEČERI DOŽIVIO SUDBINU SVIH SPONZORUŠA SA SPLAVOVA” Voditelj izjavom napravio šou u studiju: Meni ga je žao!

Prve tri epizode emisije “Stars specijal”, koja se svake subote emituje na Kurir televiziji od 16.10 časova, izazvale su veliku pažnju i podigle ogromnu prašinu. Naši voditelji su i ove subote nastavili da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora, piše Kurir.

foto: Kurir Televizija

Ekipa voditelja komentarisala je čuvenu žurku naših sportista, a glavna tema bio je Radiša Trajković Đani. I dok je jedan dio voditelja žalio pjevača, drugi dio misli da su u pitanju “duhovi iz prošlosti” pa zato Đani nije zapjevao, a Goran Jovanović, svojim komentarom, nasmijao je sve u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana

– Meni je žao njega. A onda se pitam da li su možda ovde umešani duhovi prošlosti – pitala se Olivija, a Goran je rekao da misli da nije tako.

foto: Nemanja Nikolić

– Ne mislim da je ovde to, ti duhovi. Mislim da je ovo jedna papazjanija od organizacije. Mnogo babica kilava deca. Zvali su 200 njih, e unhappy, zašto njega nisu kolege primetile, mislim da je samo svako čekao svoj crimson. Da odrade i idu dalje. Meni je mučenog Đanija mnogo žao, jer je on te večeri doživeo sudbinu svih sponzoruša sa splavova. Čekao je, sedeo tu, trudio se da bude primećen i nije mu pošlo za rukom – rekao je Goran, a Olivija je dodala da je čula da niko nikog nije spopadao i da je sve bilo na vrhunskom nivou, na šta su se svi u studiju nasmijali.