BIO JE DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE: Evo ko je još jedan potvrđeni učesnik “Elite 8” na oduševljenje mnogih

BIO JE DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE: Evo ko je još jedan potvrđeni učesnik “Elite 8” na oduševljenje mnogih

Rijaliti “Elita 8” počet će s emitiranjem sedmog septembra, a javnost s nestrpljenjem iščekuje da vidi ko će se sve useliti u Bijelu kuću.

Iako su neki rijaliti učesnici već poznati javnosti, konačan spisak svih učesnika još nije objavljen. Kako se spekulira, jedan od zadrugara kojeg ćemo ponovo gledati na imanju u Šimanovcima je Danijel Dujković Munjez.

Foto: Printscreen

Munjez je iz prethodne sezone “Elite” diskvalificiran, a novinarske ekipe uslikale su ga ispred zgrade Pinka gdje ovih dana dolaze učesnici da potpišu ugovore za narednu sezonu.

Podsjetimo, on je blizu priznao da je uzeo novac od zelenaša jer je ostao bez prihoda.

Munjez
Foto: Printscreen Pink

Što klošar? (smijeh). Trenutno kad nemam, moram da uzmem, ne šalim se. Zamisli neko zna moj život toliko da sam dužan. To su gluposti, nemam kome da se pravdam. Bio bih još jadniji kad bih se pravdao – rekao je Munjez, a zatim nastavio.

Spreman sam kao zapeta puška i jedva čekam da uđem, a produkcija me je maksimalno ispoštovala. Kad uđem, ide jako veliki gasoline i to je to – rekao je Danijel, a onda se osvrnuo na diskvalifikaciju u posljednjoj sezoni “Elite”: – Što se tiče toga, nikada sebi više ne bih dozvolio da imam fizički kontakt, a prve godine sam došao do izražaja što se tiče tih stvari i znam zašto sam to radio. Nikada više u životu ni na koga ne bih digao ruku – rekao je za Pink.