Ipak se dogodio RASKID – Rijaliti zvijezda ulazi sama u Elitu, njihova veza nije istrpjela pritisak

Ipak se dogodio RASKID – Rijaliti zvijezda ulazi sama u Elitu, njihova veza nije istrpjela pritisak

Voditelj emisije Premijera vikend specijal razgovarao je sa Stefanom Karićem, bivšim učesnikom rijalitija ‘Zadruga’ i budućim takmičarom ‘Elite 8’, koji je otkrio kako teku pripreme za novu sezonu i podelio detalje o svom odnosu sa bivšom devojkom Andreom Bogdanović. Stefan je ekskluzivno otkrio da li postoji mogućnost pomirenja ili će u rijaliti ući kao slobodan.

Voditelj popularne emisije Premijera vikend specijal, Nemanja Vujičić, imao je priliku da razgovara sa jednim od najpoznatijih lica sa domaće rijaliti scene, Stefanom Karićem. Kao bivši učesnik kontroverznog rijalitija ‘Zadruga’ i budući takmičar nadolazeće sezone ‘Elite 8’, Stefan je podelio ekskluzivne detalje o pripremama za novi izazov koji ga čeka.

Tokom razgovora, Stefan je otvoreno govorio o protekloj godini i promenama koje su obeležile njegov život. Posebnu pažnju privukla je tema njegovog odnosa sa bivšom devojkom, Andreom Bogdanović, sa kojom je imao buran odnos. U ekskluzivnom razgovoru, Stefan je konačno razjasnio dilemu koja je dugo intrigirala javnost – da li postoji mogućnost pomirenja sa Andreom ili će u ‘Elitu’ ući kao slobodan momak. Stefane koliko devojaka je ove godine bilo na bazenu? – upitao je Nemanja.

– Jao Nemke, uvek imaš ova skatkljiva pitanja. Ja sam pre par godina zatvorio sezonu za te poznate devojke, tako da ove sezone niko sem moje bivše devojke nije mogao da bude ovde – rekao je Stefan. Pa zašto bivša, šta se to dogodilo?

– Pa eto desile su se neke stvari, ja nisam bio neki duži interval tu i eto. Jednostavno nismo svi isti, nekome ne odgovaraju neke stvari i to je tako – rekao je Stefan.

Da li ti je žao što je bivša? – upitao je Nemanja. – Pa jeste iskreno, ali eto možda kad izađem, pa se možda i pomirimo – rekao je Stefan.

Da li u Elitu 8 ulaziš kao zauzet ili slobodan? – upitao je Nemanja.- Kao slobodan, gledaću da budem kao u Zadruzi 5 onako žustar, ima novih priča, neke priče će se i nastaviti. S jedne strane imam tremu, ali sa druge strane mi nedostaje imanje – rekao je Stefan.