Moj sin se identifikuje kao MAČKA! Kad se razbolio, odvela sam ga kod VETERINARA i doživjela SRAMNU SITUACIJU

Moj sin se identifikuje kao MAČKA! Kad se razbolio, odvela sam ga kod VETERINARA i doživjela SRAMNU SITUACIJU

“Moj sin se identifikuje kao mačka”, početak je bizarnog videa sa koji kruži društvenim mrežama, a u kom jedna majka objašnjava kako je njeno dijete tražilo da ide kod veterinara, a ne kod ljekara opšte prakse ili pedijatra nakon što se razboljelo.

Priča ove žene, koja se sa TikToka proširila na sve društvene mreže i koja izaziva burne reakcije i komentare, počinje situacijom u kojoj svoje bolesno dijete, koje se, kako smo pomenuli na početku, identifikuje kao mačka, odvodi kod veterinara. Tu nastaje downside jer veterinar odbija da pregleda njenog 14-godišnjeg sina, što je ovoj majci vrlo zasmetalo, pa je u viralnom videu ispričala zašto smatra da je ovakav postupak nehuman, neprofesionalan i diskriminišući.

Veterinar odbio liječenje djeteta ovim riječima

“Iako se moj sin indetifikuje kao mačka, ja ne mogu da ga odvedem kod veterinara. Pokušala sam, ali mi je on rekao da, pošto moj sin ima ljudsku anatomiju, on ne može da ga pregleda i da mu da dijagnozu. Također, ne može legalno to da radi”, započela je priču.

U nastavku je objasnila zašto smatra da je ovo jedna vrsta diskriminacije.

“Ako kaže da je mačka, moraju da ga tretiraju kao mačku”

“Ako moj sin kaže da je mačka – onda je mačka. I moraju da ga tretiraju kao mačku”, nastavila je vidno potresena da prepričava nemili događaj, a onda dodala da ne želi da tuži veterinara jer zna da bi izgubio dozvolu za rad da je preuzeo slučaj njenog sina.

Na kraju je istakla da mora da se podiže svijest ljudi o ovom problemu jer, kako smatra, “djeci, koja se identifikuju kao životinje, treba biti omogućeno da idu kod veterinara, jer samo takvu vrstu liječenja žele”.

“Ovo je važna tema i isključivo pričanjem o tome možemo da učinimo napredak. Ukoliko ne, djeca koja se identifikuju kao mačke moraće da nastave da odlaze kod pravih doktora, a to nije fer”, ispričala je ova majka.

Dobila je vrlo negativne komentare, a mnogi su joj poručili da bi trebalo da odvede dijete kod stručnjaka za mentalno zdravlje.

U narednom videu je objasnila da će sinu, kada bude napunio 18 godina, platiti plastične operacije kako bi izgledao što sličnije mački, ali da mu za sada dozvoljava da nosi vještačke dugačke nokte – kakve imaju pomenute životinje.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE