Objavljena slika novog dečka Meline Džinović? “On je uspješan i bogat, obasipa je poklonima”, EVO KOLIKO JE STARIJI OD NJE

Objavljena slika novog dečka Meline Džinović? “On je uspješan i bogat, obasipa je poklonima”, EVO KOLIKO JE STARIJI OD NJE

Modna kreatorka Melina Galić, nedavno razvedena od poznatog pjevača Harisa Džinovića, izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što su vijesti o njihovom razvodu dospjele u medije.

Preselila se na Azurnu obalu

Nakon razvoda, Melina se preselila na Azurnu obalu, kako tvrde domaći mediji. Iako je već u aprilu, tokom razvoda, počela razmatrati selidbu, dugo je tajila planove o preseljenju iz Srbije. Prema informacijama koje prenosi Telegraf, Melina je mjesecima tražila idealan stan u Monaku, a potraga za nekretninom bila je intenzivna, jer je gotovo svakodnevno razgledala stanove. Sada, Melina živi na Azurnoj obali već više od mjesec dana, kako prenosi Blic.

Dobro upućeni izvor navodi da se Melina nije oglašavala povodom razvoda, već je odlučila ostaviti sve iza sebe i krenuti dalje. Sada se fokusira na svoj novi početak, planove za budućnost i uživanje u životu. Selidba je bila veliki korak, ali se Melina brzo adaptirala na novi život, okružena novim ljudima.

Novi companion

Pored vijesti o preseljenju, pojavile su se i informacije o novom partneru bivše supruge Harisa Džinovića. Prema izvorima, Melina već više od pola godine uživa u romantičnoj vezi s dvije godine starijim biznismenom. Kako Alo prenosi, njihov brak je odavno izgubio sjaj, a pravi razlog zbog kojeg je Melina odlučila staviti tačku na brak s Harisom bio je muškarac kojeg je upoznala protekle godine.

Ko je novi dečko Meline Džinović?. Paparazzo lov Pink / Youtube

Izvor dalje navodi da je Melinin novi companion vrlo uspješan, moćan i bogat, te se smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni. Njihova veza je još uvijek diskretna, jer njen companion želi zadržati besprijekornu sliku u javnosti. Ipak, njihovi bliski prijatelji su oduševljeni ovom vezom, često komentarišući da Melina konačno ima partnera koji joj odgovara.