“BILA SAM NA ŠOFERKI, VIDJELA SAM NJEGOV LEDENI POGLED” Goga prvi put nakon saobraćajne nezgode

“BILA SAM NA ŠOFERKI, VIDJELA SAM NJEGOV LEDENI POGLED” Goga prvi put nakon saobraćajne nezgode

Goga Sekulić, popularna pjevačica, doživjela je saobraćajnu nesreću kada je na nju automobilom marke “Volkswagen Caddy” naletio vozač M. D. (41) dok je prelazila pješački prijelaz. Nesreća se dogodila jučer, a Goga je danas bila na pregledu zbog jakih bolova.

Pjevačica je viđena ispred svoje zgrade kako se vraća iz Doma zdravlja, noseći zaštitnu kragnu oko vrata. U izjavi za medije, Goga je opisala incident, naglašavajući kako je vozač automobila u trenutku nesreće koristio telefon, dok je ona bila pažljiva. Prema njenim riječima, vozač je vozio velikom brzinom, zbog čega je udar bio jak, a Goga je završila na haubi automobila.

FOTO: KURIR

Goga je izrazila zahvalnost što nije zadobila teže povrede, ističući da je bol jaka, ali da će se, kao snažna žena, nositi s tim. Također je spomenula da će morati na fizioterapije zbog povreda vrata.

Nakon nezgode, provela je cijeli dan u Urgentnom centru, gdje su joj liječnici uradili CT glave i kičme kako bi provjerili opseg povreda. Pjevačica je apelovala na vozače i dostavljače da budu pažljiviji, jer ovakvi incidenti mogu imati ozbiljne posljedice.