Tea Tairović se guši u suzama u emisiji – Ognjen Amidžić joj se izvinjava što joj je ovo uradio

Tea Tairović se guši u suzama u emisiji – Ognjen Amidžić joj se izvinjava što joj je ovo uradio

Tea Tairović će krajem septembra održati dva koncerta u Beogradskoj Areni. Tokom gostovanja u emisiji „Ami Dži“, Tea je emotivno reagovala na iznenađujuće video poruke podrške od svog tima i porodice, posebno od svojih roditelja, što ju je duboko dirnulo.

Pjevačica Tea Tairović uskoro će očarati svoje obožavaoce sa dva solistička koncerta u Beogradskoj Areni krajem septembra, a postoji mogućnost da će se broj nastupa povećati ako interesovanje nastavi da raste. I dok njeni fanovi sa nestpljenjem čekaju ta dva datuma, Tea se rasplakala tokom gostovanja u emisiji „Ami Dži“.

Voditelj Ognjen Amidžić, poznat po svojoj duhovitosti i kreativnosti, pripremio je posebno iznenađenje za Tea Tairović. U suradnji sa njenim timom, Amidžić je organizovao emotivan video snimak u kojem su svi članovi njenog tima izgovorili kratke poruke podrške i želje za uspeh pred njene nastupe u Areni.

Tea je sa osmijehom na licu pratila video, uživajući u toplim riječima svojih kolega, ali se njeno emotivno stanje promijenilo kada je ugledala poruke od svojih najbližih. Posebno je bila dirnuta kada je na ekranu vidjela svog oca koji joj je uputio najljepše riječi podrške. Suze su se počele slivati niz njeno lice kada je vidjela i poruku svoje majke, koja nije krila ponos i emocije prema svojoj ćerki.

Tea je bila toliko emotivna da je prekrila lice rukama i počela da rida, teško pronalazeći riječi. Ognjen joj je rekao: “Izvini”. Sa suzama u očima, Tea je samo mogla da kaže: „Ali… Ne mogu da pričam.“ Ovaj trenutak pokazao je koliko su je poruke od najbližih dirnule i koliko jje presrećna jer je njena porodica ponosna na nju.

Ko su roditelji Tee Tairović?
Tea je jednom prilikom pokazala svog oca čuvenog umjetnika Zorana Tairovića. Oni su tada uživali u tamburašima i provodu, a fotografije iz izlaska je podijelila na svom Instagram profilu, kada je većina fanova imala priliku da ih po prvi put vidi zajedno.

Inače, njen otac je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka.

Sa druge strane, Tea ne krije ni koliko je vezana za svoju majku, Božicu Malević, koja se godinama bavila voditeljskim poslom.

– Vjerovali ili ne, ja sam oduvijek znala da će se ona baviti javnom scenom. Tea je dijete koje je prvo proplesalo, pa prohodalo. Znala sam da će biti u nekim umjetničkim vodama, imala je od koga i da naslijedi. Tata joj je umjetnik, od mene je možda usvojila sklonost ka medijima. Nisam baš mislila da će biti pjevačica, možda prije da će se baviti glumom – otkrila je Teina mama jednom prilikom, prenosi “Good day”.