Vanredni ulazak 4. dana Elite: Konačno prava zvijezda došla u rijaliti

Vanredni ulazak 4. dana Elite: Konačno prava zvijezda došla u rijaliti

Na prvoj žurki osme sezone rijalitija „Elita,“ učesnike je zabavljala folks zvijezda Andreana Čekić, dok su modni izbori i flertovi među učesnicima privukli veliku pažnju. Posebno su se istakli Marko Zec i Milana Šarac Mima zbog međusobnog flertovanja tokom žurke.

Prva nedelja osme sezone rijalitija „Elita“ tek je počela, a već se atmosfera zahuktava. Kao što smo navikli, utorak je rezervisan za spektakularne žurke, a ovog puta učesnike je dočekalo posebno iznenađenje. Zabavljala ih je jedna od najvećih folks zvijezda Srbije, Andreana Čekić, koja je napravila pravi muzički spektakl u kući.

Veče je započela hitom „Kraljica u zlatu,“ a odmah su joj se pridružili razigrani učesnici koji su pjevali u glas svaku riječ njene pjesme. Njihov entuzijazam nije splasnuo ni tokom izvođenja drugih velikih hitova kao što su „Srećo pojavi se“ i „Totalna anestezija.“ U pravom duhu zabave, Andreana je mikrofon predala Urošu Staniću koji je oduševio publiku interpretacijom njenog hita „Get together Get together.“

Uz muzički nastup, učesnici su iskoristili priliku da pokažu svoje modne kombinacije. Posebnu pažnju privukla je Bojana Barbi, koja je, sasvim očekivano, nosila sve u roze, dok su Uroš Stanić i Ana Nikolić prvi zaigrali uz najveće domaće hitove. Njihova energija je brzo zarazila ostale, pa se ubrzo pridružila i Sara Stijović, čiji je stajling, kako se i očekivalo, bio provokativan.

Sara je već danima pričala koliko se raduje prvoj žurki u kući, a prije ulaska je izjavila da će joj najviše nedostajati „stalno pijenje votke koju obožava.“ Njena energija i spremnost za zabavu nisu prošli nezapaženo, a atmosfera je postala još dinamičnija kada je krenula pjesma za pjesmom.

Vanredni ulazak 4. dana Elite: Konačno prava zvijezda došla u rijaliti

Oči mnogih gledalaca bile su uprte u Marka Zeca i Milanu Šarac Mimu, koji su već nekoliko dana u centru pažnje zbog flertovanja. Tokom žurke, njih dvoje su zajedno seli za rulet sto, što je dodatno podgrijalo priče o njihovoj mogućoj vezi. Ono što je privuklo pažnju bila je činjenica da je Mima nosila kačket, što je mnogima djelovalo kao pokušaj da sakrije poglede prema Marku ili možda nešto drugo.

Kako će se dalje razvijati njihova priča, ostaje da vidimo u narednim danima, ali jedno je sigurno – prvi utorak u „Eliti“ donio je zabavu, intrige i mnogo smijeha.