Bora pitao Sofiju da se POLJUBI s njim! Takmičarka raskrinkala Terzu, poslije ovoga više ništa neće biti isto

Bora pitao Sofiju da se POLJUBI s njim! Takmičarka raskrinkala Terzu, poslije ovoga više ništa neće biti isto

Ovo mu Milica neće oprostiti

“Elita 8” započela je prošle sedmice, a atmosfera u Beloj kući već je postala uzavrela. Prve simpatije među takmičarima su se već pojavile. Borisav Terzić Terza izdvojio se svojim udvaranjem Sofiji Janićijević, iako je napolju njegova u drugom stanju zaručnica Milica Veličković pomno prati sve što se dešava.

Terza je neprekidno obasipao Sofiju pažnjom. Poslao joj je srce nakon žurke, kupio medeno srce, dao joj svoju jaknu kada joj je bilo hladno, a ovog jutra joj je priredio nezaboravan ugođaj.

Međutim, nakon što je Sofija doručkovala ono što je pripremio Terza, otkrila je njegove postupke pred drugim zadrugarima. Sofija je ispričala kako ju je Bora pitao tokom jednog od njihovih razgovora:

“Pitala sam ga kako se osjeća psihički, a on je odgovorio da je dobro i onda me pitao kako se ja osjećam. Znaš zašto sam ga pitala? Pitao me je da se poljubim s njim,” rekla je Sofija svojim cimerima.

Terza još nije svestan šta ga čeka napolju i da je njegova verenica javno raskinula s njim.

Podsetimo, Terza je nedavno emotivno govorio o Milici:

“Danас je 14. dan, tačno je prošlo godinu dana naše veze. Naša pesma je ‘Pod sjajem ružičastih zvezda’. Ona će se poroditi u januaru, pa ću izaći, beba će malo da ojača, i onda svadba u oktobru. Veridba je bila sjajna… Sve omladina, društvo koje voli da peva i igra. Muzika je koštala 1800 evra samo na bakšiš. Sve sam platio, balone, sve… Bilo je fenomenalno. Familija, novinari, sve je bilo tremendous. Niko nije jeo, sve su nam spakovali,” izjavio je Terza.

Detalje možete poslušati u videu: