Seka Aleksić je objavila bombastičnu vijest vezanu za Teu Tairović: Dan pred Arenu nastao “haos”

Seka Aleksić je objavila bombastičnu vijest vezanu za Teu Tairović: Dan pred Arenu nastao “haos”

Muzička zvijezda Tea Tairović održaće dva koncerta u Beogradskoj areni, 21. i 22. septembra, a samo 24 sata pred prvi koncert njena koleginica Seka Aleksić objavila je bombastičnu vijest.

Karte za koncert su, otkako je prije samo tri mjeseca pustila u prodaju, planule brzo, a sada i zvanično rasprodata prva noć, što je Seka objavila na Instagramu i javno pohvalila svoju koleginciu.

– Idemoo! Bravo! – napisala je Seka i postavila nekoliko emotikona srca.

Međutim, to nije sve što je napisala, a u nastavku svoje objave je i zaintrigirala mnogobrojne fanove:

Foto: Instagram/seka_aleksic

– 22.09. se vidimo na koncertu kod moje drage Tee Tairović – napisala je ona, ne otkrivajući ništa više, odnosno, da li će doći kao gost ili kao privatno, u provod.

Inače, Seka je jučer, 19. septembra, objavila dvije nove pjesme koje je za nju radila Tea Tairović.

Na zvaničnom sajtu za prodaju karata ticket.rs, jasno je nazančeno da za Tein koncert za 21. septembar – više nema raspoloživih karata, dok je za 22. septembar ostao mali broj raspoloživih mjesta.

Podsjetimo, nekoliko informacija je procurilo, kada je riječ o organizaciji i iznenađenjima koja je Tea spremila. Kako se priča među njenim saradnicima, Tea je za koncert angažovala oko 150 ljudi koji će brinuti o svakom detalju spektakla, što dovoljno govori o tome koliko se potrudila i koliko želi da publika zauvijek pamti 21. i 22. septembar.

– Ove dvije Beogradske arene su ogroman izazov za nju, a koliko želi da sve bude savršeno dovoljno govori činjenica da će po koncertu biti angažovano 150 ljudi, što je 300 za dvije večeri. Tea zaista ne žali ni energije, ni vremena, a ni novca, hoće da svi odu zadovoljni i puni utisaka iz Beogradske arene – kaže sagovornik blizak ljudima iz organizacije koncerata.

(Telegraf.rs)