TANKE OBRVE, RAVNE USNE: Ovako je Aneli Ahmić izgledala prije operacija, da li biste je prepoznali

TANKE OBRVE, RAVNE USNE: Ovako je Aneli Ahmić izgledala prije operacija, da li biste je prepoznali

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić izazvala je pažnju javnosti tokom učešća u prethodnoj sezoni Elite kada je ispričala da ju je nevjenčani suprug Asmin Dudržić ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Aneli Ahmić ne krije da je radila brojne estetske zahvate kako bi postigla željeni izgled, a na društvenim mrežama i dalje postoje fotografije na kojima se vidi kako je ona izgledala prije svih operacija.

Ovo što je evidentno je da je Aneli radila botoks, da je podizala kapke, uradila “mačije oči”, korigovala je i obrve i nos, a takođe je i dopunjavala usne. Poznato je i to da je Aneli svojevremeno ugradila silikone u gru,di, prenosi Blic.

Nakon Janjuša zavela Mateju

Aneli Ahmić i Mateja Matijević su se na žurki lju,bili pred svima.

– Krenuli smo druženje, prijamo jedno drugom. Mi smo ušli u nešto. Ne znam da li smijem da ozvaničim, ima učesnika koji će da riknu, nekoga će da opali srce – govorio je Mateja.

aneli ahmić i Mateja Matijević se ljubeFOTO: BANE MUSIC/YOUTUBE/SCREENSHOT
– Prošle sezone su svi govorili da sam folirant i da ne volim Janjuša, a tragic da ga volim i da ga čekam. Šta je unhappy downside? Mene to više ne interesuje. Ja sam govorila kad me je interesovalo, do prije dva dana. Nisam mogla da povučem crtu. Mateja i ja smo se posvađali, vidjela sam da mi fali, da gledam gdje je i razmišljala sam da li ćemo opet da pričamo. Pomirili smo se i ta osoba mi više nije pala na pamet. Nešto me je presjeklo, govorim iskreno – dodala je Aneli.