MILJANA NAPUSTILA BOLNICU! Ovo su tužne vijesti o mami i bebi

MILJANA NAPUSTILA BOLNICU! Ovo su tužne vijesti o mami i bebi

Sve u Bijeloj kući danas je zatekla vijest koju je saopćila Miljana Kulić nakon povratka sa redovnog liječničkog pregleda.

Nažalost, trudnoća sa djetetom Lazara Čolića Zole ispostavila se kao vanmaterična, te je Miljana bila prinuđena da se hitno podvrgne hirurškoj intervenciji.

Komplikovan odnos u rijalitiju, kojeg smo svi svjedoci, rezultirao je ljetnjom avanturom koja je krunisana trudnoćom, za koju je Miljana saznala prije samo nekoliko dana. Iako je sa Čolićem u lošim odnosima, do danas je bila odlučna da rodi dijete i nazove ga Milica, ako bude djevojčica.

Tokom svoje dugogodišnje rijaliti karijere, Miljana se borila sa raznim izazovima, ali je vidljivo da ju je ovo posebno dotuklo. Na Kliničkom centru pokušala je da tugu prikrije velikim sunčanim naočalama, ali se ispod njih mogla vidjeti borba koju je Kulićeva vodila u sebi.

Iako uz mnogobrojnu podršku postoje ljudi koji ne vole njen lik i djelo, svi su složni u jednom – ovakva situacija nikada nije prijatna, ni za jednu ženu ni majku.

Miljana se vratila u rijaliti i spremna je da razgovara sa Darkom o svemu kroz šta prolazi.