“Sve se raspalo…” Filip Automobile iznenadio sve! Najavio veliku stvar, a evo o čemu se radi

“Sve se raspalo…” Filip Automobile iznenadio sve! Najavio veliku stvar, a evo o čemu se radi

Filipova reakcija tada je bila burna, ali su ubrzo obavijestili javnost da su odlučili zakopati ratne sekire i da će se truditi da budu u što boljim odnosima zbog djeteta.

O Filipovom ljubavnom životu se od tada ne zna mnogo, a ako ima nekoga pored sebe, djevojku još uvijek nije predstavio javnosti. Prema njegovim objavama na društvenim mrežama, može se zaključiti da mu žene sada nisu prioritet; čitav fokus stavio je na sebe i treninge koje svakodnevno odrađuje kako bi bio spreman za borbe u kik-boksu.

Posljednja objava na Filipovom Instagram storiju veoma je dirljiva i dovoljno govori o stanju u kojem se nalazio u posljednje vrijeme.

„Kažu da prije nego što vam se dogodi nešto veliko u životu, sve se raspadne“, poručio je Automobile, a mnogi su ove riječi shvatili kao znak da je njegov život trenutno u rasulu i da i sam očekuje velike i lijepe stvari.

“Svako jutro vodimo ljubav” – novi momenti u životu Filipa Cara.

Iako je do nedavno bio u turbulentnim odnosima sa majkom svog djeteta, Aleksandrom Nikolić, obožavatelji Cara ne prestaju povezivati sa Majom Marinković.

Automobile je prethodnog jutra na svom Instagram profilu podijelio video kako aktivno vježba na spravi za jačanje mišića, a u opisu videa bio je veoma kreativan.

„Svako jutro vodimo ljubav“, napisao je Filip.

Podsjetimo, Filip je prvo potvrdio ulazak u novu „Elitu 8“, ali se nije pojavio na useljenju, nakon čega je ipak odustao od ulaska u rijaliti.

„Hvala na podršci, porukama i velikoj želji da me ponovo vidite na malim ekranima! Ne budite francuske sobarice i ne vjerujte svemu što vam se predstavljaju na društvenim mrežama. Mediji su veš-mašina za pranje mozgalova – ne dozvolite da vjerujete u sve što čujete ili vidite i da budete dio veša u bubnju! Deda Mraz ne ulazi kroz dimnjak, Betmen ne leti, a ja ne ulazim u Zadrugu! Laku noć“, napisao je Automobile.