Milan Milošević večeras ulazi u “Elitu” – imaće poseban zadatak, ukućani nisu svjesni šta ih čeka

Milan Milošević večeras ulazi u “Elitu” – imaće poseban zadatak, ukućani nisu svjesni šta ih čeka

Takmičari ni ne pretpostavljaju kakvo iznenađenje se sprema.

Tokom prošle noći odigralo se tradicionalno izbacivanje, kao i svake nedjelje prethodnih osam sezona “Pinkovog” rijalitija.

Noćas su se za boravak u “Eliti” borili nominovani rijaliti učesnici Marko Zec, Nikola Škatarić Najo i Viktor Amos. Darko Tansijević je ušao na imanje kako bi prvo sa zadrugarima obavio intervjue, a potom i nominovanima objasnio pravila igrice koje je osmislio Veliki šef.

Nakon završetka igre i dupliranja glasova, Viktor Amos je morao da se pozdravi sa cimerima i završi svoje učešće u ovoj sezoni.

Veliki šef je danas poslao pismo na adresu Bele kuće i Danijel Dujković Munjez je saopštio odluku izbačenog zadrugara, koji je imao tu ulogu da odabere ko će ove nedjelje biti vođa.

– Pozdrav za Velikog šefa i svim Elitarima, novi vođa je Gastoz – glasilo je pismo.

Odmah nakon pisma Gastoz je imao zadatak da podeli budžete ove nedjelje, ali prava poslastica dolazi večeras. Milan Miloišević će za nekoliko sati ući na glamurozno imanje u Šimanovcima, kako bi zajedno sa publikomn ispratio izbor potrčaka, kao i njegovu popularnu emisiju “Pretres nedelje”, kojoj se mnogi gledaoci uvijek obraduju.

Već smo navikli na to da sa Miloševićem nikada nije dosadno, kao i da na potpuno drugačiji način pristupa ovom poslu, te je svaka emisija sa njim puna otkrivanja pravih lica takmičara. Naravno, publika to najviše voli.

Svađa sa Tanasijevićem
U jednom prestoničkom restoranu, domaći portal je prije nekoliko dana napravio proslavu povodom 30. rođendana TV Pink, te su se tako među zvanicama našle mnoge poznate ličnosti.

Među njima su bili i voditelji “Elite 8”, Milan Milošević i Darko Tanasijević.

Za njih se već godinama šuška da nisu u dobrim odnosima, a sada je došlo do suočavanja.

Priča se da su njihovi odnosi narušeni, te su njih dvojica ovom prilikom i otkrili da li su u svađi.

– Nije bila baš svađa između nas, dešavale su se neke peckalice, ali i to je zanimljivo, to čačkanje – rekao je Darko.

Podsjetimo, Darko je nedavno progovorio o Miloševiću i otkrio zbog čega ga je blokirao na društvenoj mreži Instagram.

– Pitajte njega zašto mi je na blok listi. Samo je dobio milo za drago. kolega Milošević je, mnogi ne znaju, prvi mene otpratio i blokirao, iz meni nepoznatih razloga, a nakon što se, posle izvesnog vremena predomislio, revanširao sam se blokom. Zar to nije fer? To je čitava filozofija. Ne pratimo se, na bloku smo, ali to je skroz nevažno. Nema zle krvi, tremendous sarađujemo kad treba, a na račun ove blok afere se čak i sami šalimo, što u emisijama, što i u retkim situacijama privatno – rekao je tada Darko, piše portal sd.rs.