ŠOK, ŠOK! TERZA VIŠE NE KRIJE EMOCIJE: Zgrabio Sofiju u zagrljaj, evo šta je uslijedilo

ŠOK, ŠOK! TERZA VIŠE NE KRIJE EMOCIJE: Zgrabio Sofiju u zagrljaj, evo šta je uslijedilo

Više ne krije emocije.

Učesnici rijalitija “Elita 8” sinoć su uživali u nezaboravnoj žurki, gdje su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz hitove koje je izvodio Uroš Živković, koji je atmosferu doveo do usijanja. Takmičari su pjevali i plesali bez zadrške cijele noći.

Ipak, tokom večeri, jedan trenutak zasjenio je veselje i izazvao buru negativnih komentara među gledaocima. Borislav Terzić Terza, odlučio je da iskoristi priliku i kamere kako bi poslao ljubavnu poruku svojoj trudnoj vjerenici. Ovaj potez naišao je na osudu mnogih gledalaca, koji su smatrali da je Terza iskoristio intimnu situaciju za dodatnu pažnju u rijalitiju.

I dok su se mišljenja gledalaca podijelila, Terzina izjava svakako je ostavila traga na emotivnu dinamiku žurke i postala jedna od glavnih tema među učesnicima i publikom.

Međutim, ubrzo nakon toga Terza je u dvorištu privukao je Sofiju Janićijević, te je počeo da je ljubi u glavu pred Poršelinom.Kako će na ovo reagovati Milica, ostaje nam da ispratimo u narednim danima, a kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku: