Razvela se od Duška Tošića, pa ovom muškarcu OPROSTILA: Jelena Karleuša šokirala posljednjim potezom

Razvela se od Duška Tošića, pa ovom muškarcu OPROSTILA: Jelena Karleuša šokirala posljednjim potezom

Svi koji prate dešavanja na estradi dobro su upoznati s dinamičnim odnosom između Jelene Karleuše i Bube Korelija.

Njihov odnos je prolazio kroz različite faze – od dobrih odnosa do razlaza, nakon čega je Karleuša javno pohvalila Bubu i Jalu.

Međutim, sada je uslijedio novi preokret.

Nakon svega, Karleuša i Buba ponovo su zapratili jedno drugo na Instagramu, što mnogi doživljavaju kao jasan sign obnove ili redefinisanja njihovog odnosa, s obzirom na to koliko praćenje i otpraćenje na društvenim mrežama može reći o nečijem međuljudskom odnosu, piše portal sd.rs.

Kako je sukob počeo
Podsjetimo, voditelj poznate TV emisije “Prvi pink” je u velikom intervjuu prošlog septembra pjevačicu pitao o balkanskom estradnom nebu, gdje je pjevačica potkačila Aleksandru Prijović, kao i svoju drugaricu Milicu Pavlović, koja je bila gost na njenom prošlonedjeljnom šou povodom promocije albuma “Alfa” i “Omega”.

– O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je tremendous, “Zvezde Granda” su tremendous, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina – bila je izričita JK u pomenutoj emisiji.

Pošto su rijetki momenti kada ima riječi hvale za neke od svojih kolega, Jelena je počela sa Željkom Joksimović.

– Željko Joksimović je osoba koju vrednujem. On je svemir za mene u svakom smislu. Može da otpeva eci, peci, pec i to će biti hit. On ima magiju, harizmu, interpretaciju, boju kao kompletan umetnik. Takav je jedan jedini, i mislim da nije dovoljno priznat koliko bi trebao da bude.

Na pitanje da navede još nekog izvođača Jelena je iznenadila svojim mišljenjem publiku:

– Milica (Pavlović) mi je tremendous. Sviđa mi se i Devito. Sviđaju mi se i ona dva lika – Jala i Buba.

– Molim, i dalje!? – pitao je voditelj.

– Da, smatram da su jako talentovani tekstopisci i producenti, bez obzira što onaj debeli ima neki downside sa mnom. Verovatno se loži na mene – prokomentarisala je pevačica.

– Takođe, i mali Vojaž je sjajan. Koliko će trajati, to ne znam – završila je Jelena.

Podsjećanja radi, Jelena Karleuša je pretprošle godine izjavila da sa muzičkim dvojcem iz Bosne i Hercegovine ima duet, ali da ne želi da ga objavi jer oni imaju duet sa mnogim izvođačima koje ona ne smatra ni vrijednim pomena, na šta su oni brutalno odgovorili da može samo da “snimi reklamu o pelenama za odrasle”, gdje im ona nije ostala dužna. Na kraju priče, taj duet nikada nije objavljen. Do tog momenta Jelena ih nikada nije javno pohvalila.

Ko zna, možda će na oduševljenje mnogih taj duet ipak izaći u nekoj budućnosti.