“Otjerao sam suprugu nakon nepune 4 godine braka…”

“Otjerao sam suprugu nakon nepune 4 godine braka jer nije mogla da ostane u drugom stanju, nije bila u stanju da mi rodi nasljednika.

Moji su jako bogati i jednostavno je od velikog značaja barem jednog sina da imam. U mojoj odluci da se razvedem imao sam punu podršku moje mame i mog tate.

Iskreno mnogo sam je volio, ali nije bilo drugog rješenja. Ona je ubrzo nakon što sam je otjerao i nakon što smo se razišli našla drugog, izuzetno je lijepa i nije joj bilo teško. U kratkom periodu se i udala i otišla da živi u Švedsku.

Dvije godine je nisam ni vidio niti sam za nju šta čuo i jučer sam je sreo u gradu sa tim njenim novim mužom kako guraju dupla dječja kolica… Rodila je blizance i najgore od svega kada sam ih ugledao kao da sam vidio sebe na fotografijama iz djetinjstva.

Kroz glavu mi je prošlo da je možda bila u drugom stanju kada sam je otjerao, zastao sam da je pitam, a ona je tada samo okrenula glavu na drugu stranu i prošla pored mene kao da me ne zna… Ne mogu da vjerujem da je tako okrutna, 4 godine zabavljanja i 4 godine braka, ipak su to lijepe godine poznavanja… Izjeda me sumnja… šta ako su stvarno moji….”